LOOK OF THE DAY: LET THE SUMMER LAST

SUND SPINAT ÆGGEWRAP TIL DIN MADPAKKE

Vi prøver oftest at spise ret sundt herhjemme i hverdagen. Men da vi begge har travlt til hverdag, så bliver retterne oftest indtaget temmelig sent om aftenen og mest lige inden jeg selv hopper i seng. Og derfor er jeg blevet temmelig glad for rester eller genbrug i særdeleshed.
Så da vi forleden aften spiste denne nemme salat og havde overskud dagen efter, så valgte jeg at lave 2 sunde og grønne wraps og puttede salaten deri. Egentlig er det jo bare en slags æggepandekage eller omelet om man vil. Men egentlig gav det salaten et ekstra pift og gav en god mættende fornemmelse. Og jeg har efterfølgende gjort kunsten efter til min frokost på kontoret og det fungerer upåklageligt skulle jeg hilse og sige ;-)

Og egentlig kan man komme hvad som helst i wrappen. Denne gang havde vi tilføjet nogle ekstra ting til salten såsom spidskål, tomater og agurk. Derudover kan wrappen gøre enhver kedelig salat, super spændende ;-)

Tippet er hermed givet videre ;-)

SPINAT ÆGGEWRAP

Du skal bruge:

  • 2 æg
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • Salt og peber

Kom æggene i en skål og pisk dem godt. Tilsæt salt og peber og spinat. Rør det godt rundt, så spinaten fordeler sig grundigt.
Varm en pande op til medium varme og kom æggemassen på. Lad den stå og stege i ca. 4-5 min eller indtil den bliver gylden på den ene side. Vend wrappen og steg den videre på den anden side.

Smør evt. den færdigstegt æggewrap med denne mayo eller med hjemmelavet pesto. Kom denne nemme salat i wrappen og spis den som den er imens kikærter fortsat er sprøde eller pak æggewrappen ind i staniol eller husholdningsfilm og sæt den på køl til madpakken dagen efter.

Spis dig glad og mæt ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: LET THE SUMMER LAST