A YEAR AGO: OCTOBER

SMOOTHIE MED SPINAT, BLÅBÆR & BANAN

Som jeg nok tidligere har fortalt, så er jeg vanvittig glad for smoothie og jeg drikker det stort set hver morgen – i alle mulige afskygninger. Lige fra smoothie bowl til to-go morgenmad på farten. Det tager ingen tid at lave – hvilket også passer ret så fint ind i min travle kalender ;-)
Faktisk har jeg været ualmindelig træt i denne uge, så der har ikke været tid eller overskud til træning eller andre fornøjelser efter arbejde.

Men mon ikke det snart ændrer sig?

Jeg havde nemlig helt glemt at vi selvfølgelig skal stille uret en time tilbage i weekenden. Og sikke en behagelig overraskelse her på en fredag! Nu kan weekenden jo bare komme an ;-) ha ha..

Min weekend skal bla. bruges på lidt mere arbejde, en shoppe aften, muligvis en datenight og så skal jeg (prøve) på at sove længe og slappe af søndag med lidt blogging og forhåbentlig lidt familie besøg :-)

Hav en dejlig weekend <3

Ps. Opskriften finder du herunder :-)

SMOOTHIE MED SPINAT, BLÅBÆR & BANAN

2 pers.

Du skal bruge:

 • 1 banan uden skræl
 • 1 håndfuld frosne blåbær
 • 1 stor håndfuld frossen spinat
 • 1 tsk chia frø
 • 2 spsk vanilje skyr
 • 0,5 dl vand

Kom det hele ned i en blender og blend til du har den rette konsistens. Kom evt. mere skyr eller vand i, hvis du ønsker en tyndere konsistens.
Et lille tip – kom evt. lidt lakridspulver eller kanel i – så bliver den lidt ekstra sprød i smagen :-)

VELBEKOMME!

2 kommentarer

 • kathrine

  Åh gid jeg havde tiden til det vær morgen, men er simpelthen ikke et morgen menneske, hader morgner og derfor ender det med jeg altid sover over mig, rigtig træls! Men hvor ser den smoothie dog bare så god ud <3

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan sagtens følge dig! Men jeg har fundet ud af hvis jeg forbereder tingene aftenen før – så tager det under 5 min. om morgenen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: OCTOBER