MY BIRTHDAY WISHES

AUTUMN VIBES + ICE COFFEE RECIPE

Indlægget er udgivet i samarbejde med Drink World

Efterårsforelskelsen varer ved her i mit hjørne.

Jeg er typen der glæder sig over efteråret og vinteren, besvares jeg er ret begejstret for sommer og en lidt lunere temperatur, men lige efter kommer efteråret på rang listen. Så i modsætning til andre, som ikke viser ligeså stor begejstring for de våde og kolde måneder, så kan jeg næsten ikke vente til mere efterår!
Men selvom vi lige om lidt går den bidende kulde i møde, når vinteren presser sig på, så sørger jeg for at bevare lidt af sommer indendøre. For egentlig burde man drikke en masse varme og lækre drikke, at lune sig på. Og det kommer sikkert også til mig, hen ad vejen.
Men jeg har en favorit drik, som jeg drikker igen og igen. Ja faktisk er den nærmest blevet en del af min morgenrutine, som lige giver mig et ekstra boost om morgenen.

Jeg taler selvfølgelig om min iskaffe! Hvis I har fulgt med i længere tid, både her og på bloggens Instagram, så har I nok bemærket at iskaffe for mig, nok er ligesom almindelig kaffe for andre kaffe-drikker :-)
Men skulle der sidde en nybegynder i kaffesmag, så kan jeg altså varmt anbefale jer at smage på iskaffe – det er en god begynder kaffe hvis I spørger mig ;-)

Opskriften finder I herunder.

Du skal bruge:

Kom det hele i en blender og blend til det har den rette konsistens. Jeg kan godt lide at den er fast og frossen, så holder den nemlig lidt længere! Og nå ja, så smager den også mindre af kaffe ;-) hehe!

Tilsæt evt. en hasselnød eller vaniljesirup til – du vil elske det! :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BIRTHDAY WISHES