LATELY

BIG DECISION – ON MY OWN NOW

Pyh… Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte…
Der er sket rigtig meget de sidste par måneder. Jeg har haft travlt, som i virkelig travlt. Og det er både på godt og ondt. Men mest godt, heldigvis ;-) Jeg har mange bolde i luften og jeg føler at jeg har en masse spændende projekter i vente.
Og derfor har jeg også kastet mig ud i et helt nyt projekt!

Jeg skal nemlig på en rejse – HELT ALENE!

Altså misforstå mig ikke – jeg har mange gange rejst alene, taget diverse fly alene og taget toget til uendelige steder. Men ligefrem at rejse helt alene rundt i forskellige byer i et helt andet landet, på egen hånd. Øhm den mulighed har jeg ligesom ikke prøvet før. ;-)

Og derfor er det lidt angst provokerende at skal være alene afsted på rejsen, men samtidig også en fed chance at tage! For jeg er altså lidt af asocial type – jeg kan virkelig godt lide at være alene ;-) ha ha.. Men om jeg kan lide det på samme måde, når jeg er ude og rejse og opleve noget, det er altså lidt svært at svare på.

Men flybiletterne er bestilt og i næste uge rejser jeg til Holland og Tyskland! Jeg er vildt spændt, lidt nervøs, men samtidig har jeg også den ide om, at det bliver så fantastisk! Og jeg glæder mig virkelig til at skulle afsted! Men hey jeg håber da at I har lyst til at følge med – så jeg ikke føler mig helt alene ;-) ha ha..

1 kommentar

  • Det lyder virkelig fedt. Jeg tror også det er godt bare at prøve en gang, at rejse alene og opleve verden alene, så kan man også lave lige præcis det man selv har lyst til

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY