SUNDE INGEFÆRSHOTS - SYGDOM GÅ VÆK!

LOOK OF THE DAY: UN BEAU ENDROIT

Reklame links: Strik: HER // Kjole: HER // Taske: HER // Støvler: HER //

Jeg har ligget vandret med influenza siden vi kom hjem mandag aften. Ja faktisk har jeg gået og været småsyg i en uge nu og var det desværre også på vores ferie i Frankrig i weekenden. (Læs evt. mit andet blogindlæg om vores tur i Frankrig HER) Men heldigvis havde jeg pakket en masse varmt tøj, strik, huer og halstørklæder, så jeg kunne holde varmen. Og således var jeg altså hoppet i en lun strik og kjole en af dagene, da vi var afsted på ferien :-)
Kjolen kan I forresten spare 25 % på indtil på søndag og mange andre lækre sager HER. (reklame link)

Jeg er endelig på benene igen efter en ordentlig omgang influenza. Jeg har sovet det meste af tiden og virkelig fået hvilet mig. Hvilket jeg tror har været godt for mig, specielt fordi jeg er ualmindelig dårlig til at være syg. Så det har været rart at være tvunget til at slappe af ;-)

Nu skal der planlægges fødselsdag i weekenden, hvor undertegnede bliver 29 år – uha!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDE INGEFÆRSHOTS - SYGDOM GÅ VÆK!