CHRISTMAS HOLIDAY AT LÜNEBURG

10 gode juleopskrifter

Dadelkugler med chokolade

Glædelig 2. advent <3

Julen handler i særdeleshed om hjemmebag og duften af jul i køkkenet. Jeg er derfor gået i gemmeren fra de sidste par år og fundet frem til 10 gode juleopskrifter.

Uanset så kan jeg godt lide at gå i gemmeren efter opskrifter. Jeg elsker når jeg har lavet en god opskrift, at den er værd at bruge igen. Ofte bruger jeg også mine opskrifter til at inspirere mig til flere nye opskrifter. Og overvejer lidt om jeg skulle bruge søndagen på at lave min helt egen chai-te og nyde den foran en julefilm efterfulgt af en gåtur ude i sneen ;-)

De lækreste lakridsmandler HER

Sprøde chokolade scones HER.

Konfekt Mars Krispies HER.

Hvid chokolade mousse HER.

Julesmoothie HER.

Jule specier HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS HOLIDAY AT LÜNEBURG