LOOK OF THE DAY: Green door waiting

CHRISTMAS HOLIDAY AT CELLE

Sponsoreret indlæg

Efter at have tilbragt under 24 timer i den tyske by Celle, så overraskede byen mig faktisk. I har nok fundet ud af at jeg tilbragte weekenden i det tyske og var på diverse julemarkeder for at komme i den helt rigtige julestemning!

For de af jer der kender mig privat, så er jeg lidt af en historienørd og havde set frem til at besøge Celle, bestemt fordi jeg har læst meget om historien om Karoline Mathilde, som var gift med vores tidligere konge Christian d. 7.
Men efter Karoline Mathilde havde en affære med Dr. Strungsee blev Karoline Mathilde forvist fra landet og flyttede derefter til Celle, hvor hendes bror Prins Georg af Wales havde et palads hun kunne bo indtil hun døde i af sygdom i den tidlige alder af 24 år.

Således startede jeg d. 1. december ud helt alene, men med søde gæster omkring mig på hotellet. Jeg boede på hotellet Karoline Mathilde ? hvilket selvfølgelig var oplagt, nu hvor jeg var en dansk turist på tur! Hotellet var super hyggeligt og jeg ville ønske at jeg havde mere tid til at udnytte hotellet.

Specielt når der er badekar på hotellet ;-) ha ha..

I Celle besøgte jeg det lokale julemarked. Ret hyggeligt og meget populært. Celle er jo en lille by, men med rigtig fine seværdigheder. Såsom deres fine kunstmuseum, slottet hvor Karoline Mathilde boede og et par historiske monumenter fra 2. verdenskrig. Derudover byder byen på meget arkitektur, så hvis man er vild med kunst og arkitektur, så kan jeg varmt anbefale Celle.

Derudover testede jeg Celles specialitet, nemlig Kohe Roulade. Jeg må indrømme at jeg var en anelse skeptisk, da tysk mad, måske ikke ligefrem er mig ;-) Men jeg blev positiv overrasket. Det er en specialitet, som kun kan fås i Celle, dog i forskellige varianter. Det er en slags carpaccio ret, som er rullet med sennep, hvidkål og løg. Måske man skulle overveje at lave noget lignende, dog med lidt mindre løg ;-) ha ha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Green door waiting