CHRISTMAS HOLIDAY IN HANNOVER

CHRISTMAS HOLIDAY AT LÜNEBURG

Sponsoreret indlæg

Sidste stop – Lüneburg.

Lüneburg ligger kun 20-30 min fra Hannover med tog og er en fin lille by, som er nærliggende at besøge.

Lüneburg ligger i delstaten Niedersachsen ved floden Ilmenau 222 km fra den danske grænse. Ca. 2 timers kørsel. Hele byen er bygget på salt også kaldet det hvide guld, fordi det i middelalderen var en værdifuld handelsvare og derved gjorde Lüneburg rig og magtfuld.

En meget lille by, som nok for mig minder allermest om en lille landsby. Der er masser af gamle huse, bindingsværker, gamle trædemølle og så er byen faktisk en af de få byer, som nærmest ikke blev såret under 2. verdenskrig.

Byen rummer en masse historier fra flere hundrede år siden. Byen er specielt populær om sommeren, da hele byen blomstrer op i lilla blomster, så måske byen er mere interessant om sommeren?

Men derudover skuffede byen mig lidt. Der er små caféer og små hyggelige kroge. Men byen indeholdte kun 2 små julemarkeder og historierne var mange myter og genfortællinger. Men hvis man er til folkefortællinger og gamle historier, så er Lüneburg en meget smuk by med mange gamle bygninger.

Og ellers så er der jo altid plads til mere gluhwein eller varm chokolade i de små hytter rundt omkring julemarkederne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS HOLIDAY IN HANNOVER