LOOK OF THE DAY: GREY MOUSE

CHRISTMAS HOLIDAY IN HANNOVER

Af alle de forskellige julemarkeder jeg var på, så var det Hannover som imponerede mig mest. Byen rummer masser af seværdigheder, men også en masse historie. Og med historie mener jeg 2. verdenskrig.

Aldrig har jeg følt 2. verdenskrig så tæt på mig før. Specielt fordi der er så meget at se og så meget historie der ligger bag.

Jeg kan varmt anbefale jer at tage på Hannovers Town Hall Rathaus. Det var der min guide og jeg startede vores lille tur rundt i Hannover. I Town Hall er der bygget modeller af hvordan Hannover så ud ca. 50 år før krigen, efter krigen og hvordan byen ser ud i dag. Det der rørte mig mest, var da jeg så hvordan byen så ud efter 2. verdenskrig. Helt ødelagt og øde. Det giver en god forståelse for hvordan 2. verdenskrig påvirkede det ellers ret så rige Hannover.

Der var fyldt med julelys alle vegne jeg gik. Her ses Hannovers hovedbanegård, som var dækket i julelys og store julemarkeder udenfor. Minder mig lidt om tivoli i København med alt det fine julei lys ;-)

Hvis man ikke er til så meget historie, så kan jeg varmt anbefale jer at tage et smut ind på Markt Halle, som nok minder allermest om Torvehallerne herhjemme, bare kombineret med Streetfood. Det er super hyggeligt, men desværre også et meget populært sted, så man skal helst komme udenfor prime time ;-)

Da det er ret koldt at gå rundt ude i kulden i flere timer, bestemte vi os for at gå derind og få lidt varmt at drikke, inden turen gik videre til de populære julemarkeder.

Derudover er der mange flere forskellige og små julemarkeder i Hannover. Og i hver gade er der forskellige udsmykninger og julemarkeder. Og nå ja, så har de altså ret lækre butikker og gader i Hannover, hvis man elsker at shoppe ligesom jeg ;-) ha ha..

Jeg kan varmt anbefale Hannover by, som et besøg til julemarkeder og også som en meget interessant og historisk by.

Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg/vi tager et smut til Hannover igen :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: GREY MOUSE