OPSKRIFT PÅ NEM KRANSEKAGE TIL NYTÅR

TILBEHØR TIL NYTÅRS MENUEN

Salat med æble og tranebær

Vi har så småt styr på menuen til nytårsaften. Men egentlig kan det være lidt af en jungle om hvad man egentlig skal planlægge af menu. Jeg selv, er mest fan af retter som jeg kan forberede dagen før eller på selve dagen, på den måde har jeg mest tid til mine gæster om aftenen og er fri for at stå i køkkenet hele aftenen.

Nu har jeg jo allerede tippet jer om mulige forretter til nytårsaften og nu tænkte jeg at jeg ville give “tilbehør” et skud. Jeg ELSKER nemlig tilbehør, og som Hr. Skov så pænt siger det, så går jeg altid all in på tilbehør og er måske lidt for begejstret for det ;-) Så jeg vil prøve at tone det lidt ned i år, så mine gæster ikke bliver alt for mætte, til desserten ;-)

Hvad skal I mon spise til nytårsaften?

Hvis I endnu ikke har set det, så tipper jeg om en ganske nem og sprød kransekage opskrift lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT PÅ NEM KRANSEKAGE TIL NYTÅR