ET GODT OG SUNDT MORGEN RITUAL

10 TING JEG IKKE FORSTÅR

1. Hvordan serien “Perfekte Steder” kan ramme mig så meget? Come on så godt skuespil er det altså heller ikke.. Men alligevel fanger den mig?! Er jeg den eneste?

2. At folk kan glemme og spise. Det forstår jeg simpelthen ikke. Altså mærker I ikke det tomme hul, vi andre kalder for sult??!

3. At jeg endnu ikke har Netflix? Sorry guys, men jeg har simpelthen ikke haft tiden til at sætte mig ind I Netflix og diverse serier. Måske jeg skal bruge det nye år på det?

4. At filter med skinnende tænder og ultra glat hud stadigvæk er populært. Jeg har aldrig forstået det filter og har tilmed heller aldrig brugt det. Det ser jo tosset ud ;-)

5. Når man får en to-go kop med liiige lovlig varm kaffe/kakao i og man kommer til at åbne låget for at køle drikken ned. Men at man aldrig kan få låget sat ordentlig på igen og derfor ender med kaffe spildt ud over hænderne. Dum, dum, dum ide.

6. At hvor mange spam mails der kan havne i ens blogmail? Bare fordi ens mail adresse står på ens blog, så fanger alle mulige hjemmesider det og jeg får adskillige tilbud fra dating sider til om jeg vil købe følgere på Instagram! Det bliver altså et nej tak herfra!

7. At det af og til føles enormt dumt at betale fuld pris for noget, nu om dage, med alle de rabatkoder, der konstant er i omløb? En evig diskussion med mine madklubs piger!

8. Når man modtager mails der starter med “Hej Bloggersonheels” – makker hvis du alligevel tager dig tiden til at skrive til mig, så sørg lige for at have dine facts klar. I’m miss Bloggeronheels og mit navn er altså Henriette! ;-)

9. Når man stadigvæk modtager invitationer til Candy Crush fra sine facebook venner. Arhmen er vi ligesom ikke ovre det stadie der?

10. Hvor lidt jeg egentlig husker at reklamere for bloggens facebook side. Der sker også lidt ting og sager der – så følg gerne med! :-)

Har I noget at tilføje? :-) 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET GODT OG SUNDT MORGEN RITUAL