LATELY

BABY MONDAY: DE FØRSTE 12 UGER I MIN GRAVIDITET

Som jeg nævnte tidligere i et blogindlæg, så vil jeg ikke komme til at være en 100 % mommyblogger, men jeg vil prøve at variere bloggen med både min graviditet, livsstil, beauty og selvfølgelig mode!
Og derfor tænker jeg at det kunne være ret så fint at dedikere hver mandag til min helt egen Baby Monday, som kommer til at handle om min graviditet uge for uge. Hvad siger I til det? :-)
Jeg har indtil videre lavet en ny kategori som hedder BABY og hvor I fremadrettet kan læse om graviditeten :-)

Jeg tænker at det er ret oplagt at lave de her indlæg om mandagen, da jeg har “skiftedag” denne dag og derfor træder ind i en ny uge – og jeg kan mærke at jeg har lyst til at dele mine tanker, bekymringer og glæde sammen med jer! :-)

Jeg er nu i uge 14 og jeg har det ret godt efter omstændighederne. Jeg har faktisk haft en ret god graviditet ifht. kvalme, opkast og sygdom. Jeg har et par veninder omkring mig, som har haft det noget værre – så jeg tænker at jeg må være heldig, i hvert fald indtil videre ;-)
Selvom jeg fik mig en temmelig hård start på graviditeten (dette kommer jeg ind på i et andet blogindlæg) så har det været nogle ret gode uger for mit vedkommende.

De første 12 uger af min graviditet gik meget med at være spændt! Tanken om at jeg er gravid, skulle holde det skjule for alle omkring mig og at have en boblende glæde og bekymring i maven var virkelig overvældende!

Jeg har desværre døjet rigtig meget med mavesmerter. Livmoderen udvider sig jo med tiden og jeg kan virkelig mærke at mine mavemuskler er sat på en hård prøve. Jeg har haft mange nætter hvor jeg er vågnet kl. 3 om natten med heftige mavesmerter, hvor jeg ikke har kunne sove mig fra det.

Det har jeg selvfølgelig taget til mig, så jeg prøver så vidt muligt at hvile mig hver dag jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg kan mærke at når jeg hviler mig, så bliver det bedre med tiden. Dog er det stadigvæk en gene for mig på nuværende tidspunkt, men jeg har det meget bedre end før.

Morgenkvalmen er jeg vist sluppet mig let og elegant igennem. Jeg har vågnet et par enkelte morgener hvor jeg har haft lidt kvalme. Det har resulteret i at jeg hurtigst muligt fløj ud af sengen og ud i køkkenet for at finde mig noget at spise. Og så har det egentlig hjulpet mig.

Jeg føler mig egentlig ret heldig med de prøvelser kroppen bliver udsat for de første 12 uger af graviditeten. Jeg har hørt flere skræk historier om at man kan kaste op indtil barnet bliver født. Eller at man ikke kan spise noget før kl. 12, pga. kvalme. Eller at man er nødt til at have en snack liggende ved natbordet om morgenen, for at undgå kvalmen.
Og så kan jeg egentlig godt se at mine “små mavesmerter” er vand ved siden af ;-) ha ha..

Har I mon været gravide? Eller er I gravide på nuværende tidspunkt? Jeg kunne godt tænke mig at høre om jeres historier og jeres erfaringer :-)

1 kommentar

  • Hvor må det være svært at holde hemmeligt – er simpelthen ikke sikker på jeg kan det, når det engang bliver min tur. Og stort tillykke!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY