ET SIMPELT TIP TIL AT ØGE DIN FORBRÆNDING & FORDØJELSE

FRIDAY YOU GOT ME LIKE….

Når man har haft en ret rolig uge og man havde en booket weekend i vente, så kunne man tro at ens overskud ville falde drastisk! Men når et par af planerne falder fra i weekenden og man nu står på denne højhellig fredag og har en HEL FREDAG aften åben – tjah så bliver overskuddet altså tårnhøjt!

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde efter et par timers overarbejde – jep overskuddet skal jo bruges nødigt, ikke? ;-) Der er købt ind til aftensmad og ryddet op fra hverdagens travlhed og jeg kan med god samvittighed smække stængerne op og slappe af! Hvor lækkert er det ikke lige?

Selvom jeg nu egentlig havde regnet med at løbe rundt imellem aftalerne i denne weekend, så er nogle af planerne faldet fra, så der nu kun står 2 skønne ting på programmet i denne weekend! Nemlig en skøn pige fødselsdagsfest for en sød veninde og et sjovt photoshoot søndag – mere om det i næste uge ;-)
Men når der kun er 2 ting på programmet – så stiger mit overskud altså gevaldigt og jeg har nu rig mulighed for at nå nogle af de projekter der ellers bliver forsømt i hverdagen! YAY! Overvejer lidt om man skulle booke en lille ferie til Hr .Skov og jeg. Måske en tur til København? Og måske bo i en ferielejlighed i København – ikke dårligt, vel?

Eller også sniger jeg en middagslur ind og måske spiser en fastelavnsbolle! Who knows? ;-)

RIGTIG GOD WEEKEND!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET SIMPELT TIP TIL AT ØGE DIN FORBRÆNDING & FORDØJELSE