BABY MONDAY: DE FØRSTE 12 UGER I MIN GRAVIDITET

LÆKRE OG NEMME SALTMANDLER

Okay, let’s face it! At lave saltmandler er nok ikke nogen raketvidenskab, men det hænder alligevel at jeg møder folk omkring mig, som stadigvæk ikke kender til trenden og den nemme form for sund snack! Så da jeg i weekenden stod og lavede både lakridsmandler og saltmandler, slog det mig at jeg ligeså godt kunne dele min nemme opskrift med jer :-)

Jeg må indrømme at jeg kan mærke at nu hvor jeg er kommet længere hen i graviditeten, at jeg er blevet mere sulten. Altså ikke den der sult, hvor jeg skal spise for 2. Men den lille sult der forekommer mig når jeg er på arbejde. Som gør mig en anelse nervøs og giver mig en følelse af kvalme. Jeg tror muligvis det er mit blodsukker der driller mig lidt, så jeg har derfor lavet de her mandler som en snack til mit kontor, for netop at stille den lette sult, så jeg ikke går hen og bliver dårlig :-) Og indtil videre har det virket ret upåklageligt ;-)

Opskriften finder du herunder.

SALTMANDLER

Du skal bruge:

  • 100 g saltmandler
  • 3 spsk salt
  • 2 dl kogende vand

Kom det kogende vand i en skål og rør 2 spsk salt ud i vandet. Kom mandlerne i og lad det stå og trække i 20 min.

Hæld vandet fra mandlerne og kom dem på en beklædt bageplade. Drys 1 spsk salt udover mandlerne og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 20-25 min. Hold godt øje med dem, så de ikke bliver brændte.

Opbevar mandlerne i en tæt boks eller kagedåse :-)

Prøv evt. de bedste lakridsmandler HER.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: DE FØRSTE 12 UGER I MIN GRAVIDITET