SMOOTHIE MORNING BOWL

LATELY

Sikke et par uger! Ikke nok med at jeg annoncerede en temmelig stor nyhed her på bloggen, så har det altså været noget så fint den modtagelse jeg har fået! I har været så søde, at jeg er helt overvældet! Det har jeg selvfølgelig også skrevet lidt om her, hvor jeg også afslører en lille ekstra del ;-)

Derudover har jeg nydt de sidste par uger med adskillige middagslure, dinnerdates, kaffedates og ikke mindst en masse arbejde! Jeg går nemlig en super spændende uge imøde, som jeg har set frem til i et par måneder og jeg kan næsten ikke vente med at afsløre det nye og store projekt for jer! Altså lige udover baby-projekt selvfølgelig – større bliver det vist ikke ;-) ha ha..

Ny frugtskål – så nu er der ingen undskyldning for at skålen skal fyldes op!!

Når en sød, sød kollega har givet os den lille (store) Teddy til vores kommende lille nus – sødt, ikke?

Jeg kan mærke at jeg har brug for mange små snacks, især når jeg arbejder på kontoret – så de her lakridsmandler og saltmandler er altså et hit!!

Den nemmeste morgenmad – se opskriften på min smoothie HER.

Jeg må indrømme at jeg ikke har sovet så vanvittig godt siden juleferien faktisk. Jeg vågner stort set hver nat og er lysvågen i 1 time eller 2. Jeg bruger derfor tiden på at falde i søvn med at læse i en god bog. Dog blev jeg færdig med min “godnat” bog forleden og tænk sig – så kom Hr. Skov hjem dagen efter med denne fine bog, som jeg har plapret så meget om! Og så én dag før udgivelses dagen. Mon Hr. Skov mente at det var vigtigt at jeg fik en ny bog? ;-) ha ha..

Når frokosten står på rester af denne fætter – se opskriften HER.

Brunchdate med en sød veninde

Trodser diverse fordomme og har haft sushidate med Hr. Skov

Ren tøsefest i anledningen af min venindes 30 års fødselsdag!

Hvor hun lavede denne killer-dessert – lige så god indeni, som den ser ud udenpå <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMOOTHIE MORNING BOWL