FRIDAY YOU GOT ME LIKE....

VI SKAL VÆRE FORÆLDRE <3

Jeg har glædet mig SÅ MEGET til at kunne dele denne nyhed med jer <3

Hr. Skov og jeg skal skal være forældre til en lille baby <3 Endelig kan nyheden deles med jer mine kære læsere og det føles altså noget så rart, at kunne dele denne store oplevelse med jer! Det føles simpelthen så vildt endelig at kunne sige højt, at jeg har en lille baby inde i maven! Jeg har stadig svært ved at forstå det selv. Forstå, at vi er så heldige at skulle være forældre til sommer. Og jeg må af og til lige minde mig selv og ikke mindst Hr. Skov om, at jeg rent faktisk er gravid!! ;-)

Det har været svært at holde hemmeligt for jer, specielt fordi jeg har været SÅ glad og mine tanker samtidig har været fyldt med babytanker non-stop!
Derudover har jeg været noget så træt og overskuddet har ikke lige altid været der, til at kunne tænke kreativt eller skrive et blogindlæg ;-)

Derudover så prøvede jeg egentligt at skubbe SPØRGSMÅLET som jeg har fået ikke så lidt gange det sidste stykke tid, om jeg var gravid – netop ved at skrive et langt og personligt indlæg om graviditet!
Dette gjorde at mange af mine tætte veninder blev meget overrasket da jeg fortalte dem at jeg var gravid – netop fordi jeg lidt havde henkastet det i indlægget ;-) Smart, ikke?

Vi er virkelig glade og går i en lille baby-boble-lykke herhjemme i øjeblikket og glæder os over tiden vi går i møde!

For god ordens skyld, vil jeg lige nævne at jeg ikke går hen og bliver en 100 % mommyblogger. Jeg vil fortsat sørge for at indholdet på bloggen bliver mode og livsstil – men i dét at mit liv forandrer sig med denne overraskelse, så vil bloggen selvfølgelig også komme til at omhandle graviditet og baby.

Jeg håber dog at I fortsat har lyst til at følge med :-)

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY YOU GOT ME LIKE....