BABY MONDAY: UGE 18+0

DEN LILLE RØDE SAG

img_8226x

Taske: HER//

 

Nu skal det jo ikke kun handle om baby og babystuff her på bloggen, som jeg også lovede jer ;-)

Derfor ville jeg lige vise jer mit nye indkøb – nemlig denne lille røde sag!

Jeg har længe gerne ville have en lille rød taske, men jeg har haft svært ved at finde den rette, da de fleste røde tasker hælder mere over til den corale røde farve. Og jeg er nu mere interesseret i en rigtig postkasse rød farve! Tasken skulle ikke være for stor, men blot være en skulder taske, som kunne indeholde de vigtigste sager såsom mobil, pung, nøgler, lidt makeup og muligvis mit kamera hvis jeg var heldig ;-) Og HELDIGVIS kan denne lille sag indeholder alle ovenstående ting! YAY!
Jeg glæder mig til at pifte mine outfits op med denne sag fremover og måske mikse den med forårets populære denim ;-)

img_8271x

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 18+0