LOOK OF THE DAY: MISS RED PANTS

SÅDAN FANDT JEG UD AF AT JEG VAR GRAVID DEL 2

img_6295x

 

Aldrig er jeg blevet spurgt så meget til et blogindlæg, som til denne del 2 af hvordan jeg fandt ud af at jeg var gravid. Læs del 1 HER. Men hvor er det bekræftende og ikke mindst vildt fantastisk at I kære følgere har lyst til at følge med og ikke mindst læse om min graviditet og hvad der dertil følger! Så her kommer del 2 til jer ;-)

Imens jeg lå i ambulancen havde Hr. Skov i mellemtiden ringet et par gange til mig. Åh kære Hr. Skov, helt uvidende om situationen..
Jeg fik ringet til ham og vejledt ham i at køre til sygehuset og blot vente ude i venteværelset. Jeg bildte ham at lægen troede at jeg havde blindtarmsbetændelse og det var derfor jeg skulle afsted med udrykning – det var ikke lige dér man fortalte ham den store nyhed, vel? ;-) Og specielt ikke, hvis det nu vidste sig at det var en graviditet udenfor livmoderen.

Efter noget der ligner 2 timer på sygehuset, fik jeg konstateret at jeg var gravid og der var ingen tegn på graviditet udenfor livmoderen eller nogen blindtarms betændelse! Pyh sikke en lettelse og jeg kunne pludselig mærke hvordan følelsen at JEG ER GRAVID overvældede mig, da jeg lå der alene indimellem lægebesøgene. Det var jo en vild tanke!!

Og kære Hr. Skov var venligst henvist til venteværelset, da jeg ikke ønskede at han skulle ind på syge gangen og få nyheden at vide af en læge eller sygeplejerske. Måske fordi, ingen af os ville have den ide at jeg var gravid! Altså godt nok vidste vi at der ville være en mulighed, fordi vi jo netop havde truffet valget om at prøve. Men jeg synes egentlig at jeg havde ret godt styr på det der med cyklus dage – tydeligvis ikke ;-)

Jeg fik det sidste tjek overstået og fik scannet endnu engang og derefter blev jeg udskrevet!

Hr. Skov gik mildest talt i panik, da han ikke kunne forstå at jeg nu kom gående og var blevet udskrevet!
Hvor blev operationen af?? Og hey hvorfor kunne jeg nu gå? Hvorfor er der ingen læger der foretager sig noget? JA, spørgsmålene var mange og jeg fortalte ham blot, at nu var jeg blevet udskrevet og jeg fortæller ham mere når vi kommer ud i bilen.
Og egentlig havde jeg tænkt mig at vente med at fortælle ham den store nyhed til vi kom hjem. Men da jeg løb tør for svar på hans spørgsmål, røg det nærmest ud af mig da vi kom ud i bilen. Jeg har ikke blindtarmsbetændelse –  JEG ER GRAVID!

Heldigvis blev én noget chokeret Hr. Skov super glad og muligvis også en anelse lettet over at det ikke var blindtarmsbetændelse ;-)

Jeg kan huske at jeg dagen efter tog på arbejde og indeni mig boblede jeg af lykke og af glæde! Jeg var sikker på at alle kunne se det på mig, at jeg var gravid eller at jeg lignede en glad julegris! I ugerne efter følte jeg at det var super svært at skjule det, måske mest fordi min mave var super oppustet og lignede altså én der var gravid i 20. uge! Så jeg fandt alle mine kæmpe strik og løse kjoler frem og ”gemte” maven. Hvilket egentlig var tosset – fordi come on, så stor var min mave jo heller ikke ;-)
Overfor familien var det blevet svært at skulle sippe til vinen, som blev serveret og at holde det hemmeligt, når julemaden kom på bordet. (min appetit og madlede slog til i december måned og julemad var ikke lige på min yndlings liste på daværende tidspunkt)
Og når jeg tænker over det, så undrer det mig at der ikke var nogen der havde gættet det noget før! Ha ha..

Heldigvis fik jeg juleferie et par uger efter, så jeg havde en dejlig juleferie til at få slappet af i og vænnet mig til den nye tanke om at være gravid. Det var egentlig ret perfekt planlagt at der var en juleferie midt i det hele. ;-)

En noget kaotisk historie om at finde ud af at jeg er gravid – men det endte heldigvis lykkeligt og jeg synes egentlig at det er en ret sjov måde at finde ud af at man var gravid på! Men næste gang, vil jeg dog håbe på at jeg kan nøjes med en test og ikke blande en ambulance, adskillige læger og drama ind i den begivenhed ;-) ha ha…

img_6294x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: MISS RED PANTS