BABY MONDAY: UGE 22+0

10 OPSKRIFTER TIL DIN PÅSKEFERIE

bastogne

Bastognetærte HER

Hvis nogen af jer er så heldige at holde påskeferie allerede nu, så kan jeg varmt anbefale jer at bruge tiden på at bage lidt! Vejret viser sig jo alligevel ikke fra sin bedste side – så hvorfor ikke bage lidt sødt eller noget man kan lune sig på her i kulden? ;-) Der er både nogle ret sunde alternativer i blandt og så er der nogle dejligt, syndige kaloriebomber. For i min verden er der altså plads til det hele. ;-)

Og så er det vel okay nu hvor man har påskeferie, ikke? Man skal jo alligevel til påskefrokost og spise sig mæt i lækre påskefavoritter – derudover er det påskeæg sæson – så alt er vel tilladt, ikke? Jeg har selv i sinde at forkæle mig med et påskeæg i form af summerbird flødeboller eller måske endda et lille nyt stykke kluns – alt efter hvad jeg nu kan passe i butikkerne efterhånden ;-) Jeg opdagede i morges at alle mine “løse hygge” bukser er blevet for små, så nu må jeg for alvor ud og shoppe lidt nyt – eller måske kvitte chokoladeægget eller isene? Øhm jeg tror bare at jeg shopper noget nyt ha ha ;-)

dadelkuglerDadelkugler i chokolade HER.

hoerfroeboller

Lækre koldthævede hørfrø boller HER – perfekt til morgenmaden ;-)

knaekbroed

Sprødt glutenfri knækbrød HER. 

oreo

Lækre oreo trøfler HER. 

chocolate-chip

Chocolate chip cookies HER

iskaffe

Hurtig og nem iskaffe HER

lakridsmandler

Sprøde lakridsmandler HER

saltmandler

Lækre saltmandler – perfekt som snack HER

img_8486x

Lækre og nemme bananpandekager HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 22+0