LATELY

BABY MONDAY: UGE 19+0

img_8714x

Kjole: HER//

19 uger henne… Wow… Det betyder altså at jeg snart er halvvejs i graviditeten!! Jeg kan slet ikke forstå det eller endda følge med længere.

Jeg synes da jeg var nået til 14 uger, at tiden gik langsomt og der virkelig var længe til uge 20 scanning. Og wupti nu er jeg snart halvvejs i graviditeten. De sidste 19 uger er virkelig fløjet afsted, specielt de 7 uger af dem – for der vidste jeg jo ikke engang at jeg var gravid ;-) ha ha..

Men jeg nyder det virkelig! Jeg kan vildt godt lide at være gravid, også selvom det skaber nogle blandede føleler indimellem og man finder virkelig ud af bagsiden ved at være gravid. Men jeg elsker det nu alligevel! Tænk at være så voksen, at man pludselig skal til at tænke på at bygge “en rede” for sin kommende lille baby og at man skal træffe nogle voksne valg ang. barnevogn, bil og møbler dertil. Jeg synes det er ret fedt – og ikke bare fordi jeg elsker at shoppe ;-) ha ha..

 

Størrelse:

Den lille baby, som vist ikke er så lille længere, måler lige omkring 22 cm lang på nuværende tidspunkt. Derudover skulle vægten gerne sige omkring 250-320 g. Det siges at størrelsen på den lille baby er på størrelse med en banan. Og det er altså ikke så lidt! Faktisk tænker jeg at det er vildt at mit lille barn rent faktisk vejer så meget og pludselig er blevet så lang. Men det giver jo også god mening, da jeg virkelig kan se at maven er vokset på det seneste :-)

 

img_8716x

Vægt:

I takt med at maven er vokset sig større, så har vægten steget en lille smule. Vi taler små 200 g. Men det svinger meget afhængig hvad jeg har spist i løbet af dagene. Dog kan jeg stadigvæk mærke at jeg har lidt problemer med at få spist nok. Jeg føler at jeg selv spiser nok i løbet af dagen, men jeg kan også mærke at jeg hurtigt bliver mæt. Og om aftenen er appetitten stadigvæk ikke så stor, så det varierer meget hvad jeg får at spise til aftensmad. Forhåbentlig er det blot en fase, men jeg prøver så vidt muligt at få en masse at spise, så jeg ikke bliver utilpas.

 

Cravings og helbred:

Altså jeg går lidt og venter på at få den der trang til et eller andet specielt. Man hører jo tit om den der graviditets craving, men jeg har endnu ikke stødt på noget – udover at jeg måske drikker lidt mere æblejuice end jeg plejer ;-) Men jeg tror egentlig blot at det er fordi jeg sjældent drikker sodavand og vand kan måske blive en anelse for kedeligt i længden 24-7. Måske kommer det i løbet af det næste tid ;-)
Dog kan jeg se at de dersens Oreo påskeæg er et KÆMPE HIT i diverse terminsgrupper. Dog får jeg lidt kvalme af blot at kigge på dem. Det er vist ikke lige mig – så hellere Summerbirds påskeæg ;-)

img_8802x

Babykøb:

Der er sket lidt herhjemme. Der er klikket nogle flere ting hjem og både kontoret og mit walk-in closet bliver mere og mere fyldt. Vi har indtil videre fået købt en tremmeseng, en babynest, sengetøj og sengerand. Jeg faldt over tingene fra Vinter & Bloom og synes egentlig at de harmonerer virkelig godt sammen. Alt er jo købt i meget neutrale farver, da vi jo endnu ikke ved hvilket køn vi venter os. Jeg tænker at når vi får kønnet at vide, så vil jeg indrette værelset med de neutrale farver kombineret med lidt mere farverige farver :-)
Jeg ved at der stadigvæk er længe til, før babyen rent faktisk kommer til verden, men man skal vel starte ét sted, ikke? ;-)
Og hey, det er virkelig svært ikke at lade sig shoppe, når man nærmest er “buret” inde i det her snevejr – endnu en god undskyldning, ikke? ;-) ha ha..

Tingene er modtaget i gave i samarbejde med Jollyroom.dk

img_8819x

img_8823x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY