BABY MONDAY: UGE 19+0

DET FØRSTE SPARK

img_7502x

 

Åh jeg kan slet ikke forstå at jeg faktisk har oplevet dette øjeblik, hvor man mærker sit barn sparke for første gang. Det er nok til dags dato det vildeste jeg har endnu har prøvet!

For en uge siden lå jeg på sofaen efter at have været i bad. Jeg var hoppet i mit hyggetøj og havde puttet mig godt under tæppet. Lige der midt i Luksusfælden på Tv3, mærkede jeg et lille dunk inde i maven. Jeg undrede mig over hvad det var, så jeg lagde straks min hånd ned på maven,  lige under navlen faktisk. DUNK! Lige pludselig kunne jeg mærke et lille spark igennem maven. Jeg kunne slet ikke tro på det – kan det mon passe? Er det mon et lille spark der kommer fra min lille baby? Men ganske rigtigt, så fik jeg flere tegn på at det var små spark der berørte min hånd. Jeg var målløs og lå der med tårene trille ned af kinderne. Det var så vildt underligt, for jeg havde nok forventet at jeg først ville kunne mærke de små tegn langt senere i graviditeten. Og specielt også fordi jeg endnu ikke havde mærket de dersens berømte “bobler” som nogle kalder det, at man kan mærke inden man rent faktisk mærker barnet sparke. Men at jeg i uge 18+2 mærkede babyens første tegn overraskede mig og jeg fløj straks ind til Hr. Skov for at fortælle det! Dog var manden i dyb koncentration, midt i et cykelløb på sin hometrainer ;-) Dog kunne Hr. Skov først mærke det første spark 2 dage efter. Men det føles så rart at kunne dele det med ham, specielt når det kun er mig selv der kan mærke alle ændringerne her i graviditeten.

Lige siden har jeg mærket liv hver dag og jeg kan mærke hvordan den lille spirrevip svømmer rundt inde i maven, når jeg går rundt eller er på kontoret. Det mærkes vildt underligt, men samtidig virkelig dejligt at kunne mærke liv! :-)

 

img_7496x

Når jeg blogger udenfor kontoret, så sidder jeg enten ved vores spisebord eller under et tæppe på sofaen. Men de sidste par gange hvor jeg har blogget fra sofaen, så er det som om at babyen helt bevidst skubber/sparker til min computer. Mon det er en tegn til at jeg burde slappe af og lægge computeren fra mig? ha ha.. Jeg ved det ikke – men jeg synes det er ret sjovt at det lige er computeren der bliver sparket til. Måske det ikke ligefrem er en bloggerbaby jeg venter mig ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 19+0