LOOK OF THE DAY: SKIRT AND FLOWERS

SUNDE BANANPANDEKAGER

img_8486x

Jeg har glædet mig hele ugen til, at skulle stå op til søndags brunch i morgen! Seriøst, jeg har cravet alt fra brunch bordet og jeg kan næsten ikke vente med at spise mig mæt i brunch over en masse gossip med søde veninder! Men for at varme op til den helt store søndags brunch, så har jeg lavet de nemmeste og lækreste bananpandekager, som er helt perfekte til en nem morgenmad eller blot som en snack indimellem, når den lille sult melder sig. Jeg har specielt været ret begejstret for dem på det seneste, da jeg kan mærke at jeg ofte er sulten her under graviditeten og blot har brug for en lille snack for at få det godt igen.

Pandekagerne smager super lækkert med skyr og bær. Eller med denne lækre hjemmelavede lemoncurd – som lige giver lidt syre til de ellers søde pandekager.

I dag snupper jeg blot et par pandekager med på farten, da jeg lige om lidt smutter ind på kontoret for at arbejde! Som sagt – de er den perfekte snack ;-) Opskriften finder I herunder.

God weekend piger <3

 

img_8478x

SUNDE BANANPANDEKAGER

Du skal bruge: 

 

  • 5 æg
  • 3 modne bananer
  • 1,5 dl mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1,5 dl havregryn
  • 1 tsk salt

 

Mos bananerne i en skål. Pisk æggene til en æggesnaps og kom derefter de øvrige ingredienser i og rør godt rundt. Dejen skal være lidt flydende. Kom kun lidt fedtstof på en middelvarm pande første gang du steger de første pandekager. Steg dem til de er gyldne. Derefter behøver du ikke at tilsætte mere fedtstof på panden.

Spis dem imens de er lune – eller frys dem ned i stakke, så de er klar til lige at tage op af fryseren når du skal bruge dem :-)

VELBEKOMME <3

img_8481x

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SKIRT AND FLOWERS