DRENG ELLER PIGE?

SUNDE GLUTENFRI KERNE/NØDDE BOLLER

img_8909x

Da jeg for et par uger siden besøgte min søde veninde, havde hun bagt nogle ret lækre og sunde boller. Faktisk en slags glutenfri bolle, som faktisk er helt ideel hvis man er på kur eller spiser efter Palæo konceptet.

Og det inspirerede mig faktisk så meget, at jeg hoppede i køkkenet for at teste med de forskellige ingredienser. Jeg fandt lidt kerner, nødder og prøvede at tilføje lidt til afhængig af konsistensen og dertil også kakao, bare for at prøve det ;-)
Og wupti 20 min efter stod jeg med nybagte boller af den sunde slags! Og ved I hvad? JEG ELSKER DEM! De er perfekte med smør og ost – men er også geniale som en snack til et af mine mellemmåltider – specielt nu hvor mit blodsukker spiller mig et puds her i graviditeten.

Så nu tænkte jeg at jeg ville dele denne nemme og sunde opskrift – den er næsten for god til at holde for mig selv ;-) ha ha..

Se evt. flere opskrifter på lækre og sunde boller HER.

 

img_8917x

SUNDE GLUTENFRI KERNE/NØDDE BOLLER

Du skal bruge:

  • 100 g mandler
  • 150 frø/kerner (jeg brugte ca. 50 g græskarkerner, 40 g solskikkekerner, 40 g hørfrø og 20 g sesam
  • 1 spsk olie
  • 2 store æg
  • 1 spsk kakao
  • 1 tsk honning
  • 1 lille tsk. salt

Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt. Kom bagepapir på en bageplade. Brug en ske til at forme bollerne på bagepladen og bag dem i ovnen i ca. 15 min eller til bollerne er begyndt at tage farve.

Nyd dem lune og spis dem med smør eller dit yndlingspålæg!

img_8912x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRENG ELLER PIGE?