REPOST - MOSPIND NØDHJÆLP TIL DIN MONSTERA

THE LADY IN RED

img_7360x

Skjorte: HER//

Jeg må indrømme at jeg er lidt træt i dag. Hr. Skov og jeg tog lige et par timers omrokering og oprydning herhjemme i går. Vi skulle bytte rundt på mit walk in closet og kontoret, for netop at gøre plads til babyens værelse. Og pludselig finder man ud af hvor mange ting man alligevel kan samle sammen igennem årene – også selvom vi kun har boet sammen i 2 år ;-) ha ha..
Men det var SÅ rart at få byttet rundt på møblerne og nu begynder baby væreslet rigtig at tage form.

Det slog mig lige pludselig i går, da baby væreslet mere end mindre var “færdigt” ( vi er slet ikke færdige, men nu er der kun baby ting på væreslet) at vi faktisk SKAL HAVE EN BABY!! EN BABY!! Det blev pludselig ret virkeligt for mig og jeg måtte knibe en tåre eller to, fordi følelsen var så overvældende. Mon hormonerne spiller mig et puds? Men det var rart lige at have et par minutter for mig selv til at nyde væreslet og lade tankerne flyve rundt i væreslet omkring fremtid, indretning og at der faktisk skal flytte en lille baby derind. :-)
Kunne I mon have lyst til at se lidt billeder derfra? Eller måske bare generelt billeder fra vores hjem? :-)

I dag er der lidt mere ro på herhjemme og lige om lidt er jeg på vej ud af døren til påskens 2. frokost, denne gang med min familie. Jeg glæder mig til at kunne slappe af, gå på påskeægs jagt og nyde det skønne solskin!

Hav en dejlig fredag <3

img_7317x img_7338x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REPOST - MOSPIND NØDHJÆLP TIL DIN MONSTERA