SUNDE GLUTENFRI KERNE/NØDDE BOLLER

VI VENTER EN LILLE…..

img_9351x

Nu har jeg vist trukket spændingen ud længe nok. De fleste af jer gættede på, at vi skal have en dreng.

Men for os er det allervigtigste, at få et sundt og raskt barn – det er klart. Så kan kønnet egentlig være ligegyldigt. Og jeg ved ikke hvorfor, men jeg har indenfor den seneste uge haft en lille usikkerhed, om alt nu var som det skulle være. Jeg tror mest at det skyldes, at jeg stadigvæk ikke helt forstår at jeg er gravid og at jeg rent faktisk kan være så heldig at mit kommende barn er både sund og rask, og at alt bare forløber sig godt. Hvor heldig har man lov at være?

Jeg må indrømme, at jeg selv gik med fornemmelsen om at det var en pige – jeg kan ikke forklare hvorfor. Men jeg tror måske at det var fordi jeg allerede havde et pigenavn i tankerne og fordi jeg havde hørt, at hvis man døjer meget med tørst og uren hud, så var det tegn på at man ventede en pige.

Vi var som sagt til uge 20 scanning i mandags og vi havde den sødeste jordemoder til at forklare og fortælle undervejs under scanningen. Som hun selv sagde “så elsker hun at nørde med de her scanninger” og hvad hun ikke vidste, var at både Hr. Skov og jeg er lidt af nogle nørder selv – så det kunne jo ikke blive mere perfekt ;-) ha ha..
Hun gennemgik vores lille baby fra top til tå, selvom vores lille baby gjorde det lidt svært til tider for hende at scanne korrekt – jep vi har en meget aktiv baby allerede ;-)

Da hun scanner videre og undersøger længere ned ad kroppen på babyen, er jeg så interesseret i at lytte at jeg slet ikke ser hvor åbenlyst kønnet er på vores baby! Sorry – hvordan skulle jeg vide hvad jeg skulle kigge efter? ;-) ha ha..
Det viste sig, at Hr. Skov allerede havde set tegnet og dermed gættet hvad kønnet var. Så jeg var den eneste, der lignede et spørgsmålstegn da scanningen mere eller mindre var ovre.
Så da jordemoderen spurgte “I har sikkert allerede gættet kønnet, ikke?” svarede Hr. Skov overraskende ja og jeg selv, måtte gå til bekendelse og indrømme at jeg stadigvæk ikke vidste det ;-)
“I venter jer en lille sund og rask dreng” – jeg kunne ikke tro mine egne øre! En lille bitte dreng! Ååh det kom virkelig som en overraskelse – men en god overraskelse!

Vi fejrede den gode nyhed ved at smutte en tur i Baby Sam og købe denne lille body fra Petit by Sofie Schnoor – det første stykke tøj til vores kommende lille søn <3

img_9332x img_9337x

5 kommentarer

 • Anne

  Tillykke!! Er næsten lige begyndt at følge dig på insta og bliver sjovt at følge med da vi selv lige har været til samme scanning idag. For os var kønnet også helt ligegyldigt – det er en pige og passer godt med myten om mere kvalme, da jeg har haft ekstrem kvalme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hurraaa !!! Tillykke – med den lille drengebasse, og ja, vigtigst af alt et rask og sundt barn ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Skønt… Stort tillykke mest af alt med at det er et sundt og rask lille baby du bærer på – hvilken gave ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det bliver så dejligt med en lille dreng og så sødt et fund du har gjort:-)
  Hilsner og gode tanker jeres vej…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt – stort tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDE GLUTENFRI KERNE/NØDDE BOLLER