BABY MONDAY: UGE 25+0

10 SØDE BABY NAVNE TIL PIGER

img_7960x

I var nogle stykker der spurgte efter pige navne, da jeg forleden eftersøgte inspiration til et drengenavn til vores kommende baby! Og jeg synes egentlig at det kunne være sjovt at snuppe en pigenavns runde, så de af jer der venter jer en lille pige kan få lidt inspiration :-)

Vi er dog stadigvæk lidt på bar bund hvad angår drengenavn, men jeg håber at vi med tiden kan finde det helt rette navn :-)

Hvis vi ventede en pige, så havde jeg en erindring om hvad barnet skulle hedde. Et lidt specielt navn, som jeg bare har forelsket mig i – dog vælger jeg at holde den lidt for mig selv endnu. Specielt hvis vi nu skulle have en babygirl i fremtiden ;-)

img_7958x

Men her er mine 10 bud på fine navne til piger:

  • Ellen
  • Elin
  • Ella
  • Emilie
  • Elise
  • Margit
  • Noelle
  • Noora Marie
  • Julie
  •  Hannah

 

Kom ENDELIG med flere bud – så kan vi sammen inspirere hinanden :-)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 25+0