BABY MONDAY: UGE 24+0

12 FORÅRS ITEMS UNDER 500 KR.

collage-171. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER//

collage-18
7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER// 11. HER// 12. HER//

Selvom vi desværre ikke har det helt store forårsvejr i denne uge her i Jylland, så har jeg ladet mig høre at Sjælland skulle være ganske solrig og lun temperatur. Og ja jeg er en kende misundelig ;-) Dog har jeg gode nyheder til de jyske læsere om at foråret er på vej igen i weekenden! Så hvorfor ikke forberede garderoben på lidt mere forårsvejr?

Jeg har fundet 12 fine items som alle er under 500 kr., så måske skal de velfortjente skattepenge bruges  på lidt shopping? ;-) Jeg er vild med de fine forårsfarver denne sommer og bliver man ikke bare i godt humør af alle farverne? Det gør jeg og jeg har også allerede klikket nr. 2 og nr. 7 hjem og håber lidt på at jeg kan passe kjolerne trods min voksende mave ;-) Man har vel lov at håbe!

Jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig middag med mine søde kollegaer og vil hoppe i nattøj og se Luksusfælden nu!

Hav en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 24+0