LATELY

APRILSNAR

sa-pinligt-266559350

APRILSNAR!!! I er altså ikke så nemme at narre. Jeg synes ellers, at jeg havde fundet på en så god løgn i anledning af 1. april. ;-) Selv min familie blev lidt i tvivl om det var en løgn – så jeg har alligevel narret nogen ;-)
SELVFØLGELIG skal vi ikke have en pige – scanningsbilledet sagde en dreng og jeg har ikke været til nogen ekstra tjek ved lægen. Vores familie fik heller ikke nogen ekstra nyhed til de forskellige påskefrokoster ;-)

Jeg beklager selvfølgelig, hvis nogen har hoppet på den og føler sig ramt. Det er bestemt ikke min mening – men samtidig er det sgu også rart at vide at I støtter mig, hvis det nu var tilfældet ;-)
Men når det så er sagt, så var det altså super sjovt at læse folks reaktion på at vi ventede os en pige istedet, altså indtil de så datoen hehe.. Aprilsnar bliver man vist aldrig for gammel til ;-)

Vi skal fortsat have en lille dreng og vi glæder os <3

Kig ind senere i dag, hvor jeg deler Baby Monday og fortæller lidt mere om vores kommende søn ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY