APRILSNAR

BABY MONDAY: UGE 23+0

img_1270x

Kjole: HER i blå//

23 uger henne i dag. Det er slet ikke til at forstå. Jeg læste lige at der nu kun er 119 dage tilbage – hvilket burde lyde af meget, men jeg synes pludselig at det kommer ret tæt på nu. Om mindre end 2 måneder går jeg af på barsel og pludselig synes jeg at tiden flyver afsted. Men jeg nyder det! Jeg nyder at 2. trimester har givet mig en masse energi (er stadigvæk træt) og lysten til at få lavet nogle små projekter herhjemme – så meget som muligt, inden vores lille baby kommer til verden. Og derfor har vi også brugt lidt af påskeferien på at flytte lidt møbler rundt i huset. Mest fordi jeg ikke kan selv og desværre ikke må/kan bære så tunge møbler. Så nu kan jeg gå og nyde tiden med at indrette det kommende babyværelse i ro og mag :-)

img_1249x

Størrelse:

Jeg synes ikke selv at maven er blevet meget større end i sidste uge – hvilket passer mig ret fint. For jeg kan egentlig godt lide den størrelse min mave har lige nu. Jeg kan passe mit graviditets tøj som jeg købte tilbage i januar og jeg føler mig heller ikke for stor og tumlet på nuværende tidspunkt, så jeg er egentlig godt tilfreds med min størrelse lige nu :-)

Dog fortæller vægten mig at jeg har taget 6 kg på. Jeg tænker at det nok er meget normalt og forventer også selv at tage omkring 10-15 kg på i alt i graviditeten, så mon ikke det passer ret fint? Det er jo svært at vide når man er førstegangs gravid og aldrig har prøvet at veje så meget før. Og jeg synes man hører lidt af hvert fra veninderne som henholdsvis tog 15-30 kg. på. Så jeg tænker og håber nok at jeg er meget normal i det omfang ;-)

Babyen skulle gerne være på størrelse med en galia melon – øhm hvor blev den lille baby lige af? Var det ikke for lidt siden, at babyen var på størrelse med en appelsin? Og nu er den på størrelse med en melon! Pyh det giver pludselig meget mere mening at jeg har taget på og maven vokser ;-)
Babyen er ca. 28-29 cm lang på nuværende tidspunkt og skulle gerne veje omkring 570-630 g. Det er altså lidt større end det halve kilo jeg talte om i sidste uge ;-) ha ha…

img_1226x

Cravings og helbred:

Jeg har stadigvæk en underlig lyst til is. Og specielt nu hvor solen har skinnet så fint i sidste uge – det var jo nærmest helt lovligt at spise is så ;-) Men den største craving må være Mars is – og spørg mig endelig ikke hvorfor! Det er bare det jeg har i tankerne. Da jeg forleden fortalte min mor om min besynderlige craving, oplyste hun mig at det ikke var så besynderligt. For da hun ventede mig cravede hun selv mars bar i massevis. Min mor, som ellers ikke er til den slags slik, kom det bag mig på at hun har spist mars bar da hun var gravid. Men samtidig giver det jo god mening, hvorfor jeg måske craver det så meget – blot i form for is ;-)

Jeg er begyndt at sove ret dårligt igen. Jeg vågner virkelig tidligt om morgenen eller også vågner jeg midt om natten og er enten tørstig eller sulten. Derudover tager jeg mig selv i at vågne liggende på maven. Altså som i ligge DIREKTE PÅ MAVEN og så kan jeg mærke at min lille boksebold prøver at vække mig med adskillige spark. Og det er jo ikke så sært, hvis han føler at han bliver lidt mast, når jeg ligger på maven og sover ;-) Selvom jeg prøver flittigt at gøre brug af min ammepude, så glemmer jeg vist i min dybe søvn at jeg er gravid ;-)

img_1112x

Legetøjs træbil HER.

Babykøb:

Som lovet fra sidste uge, så vil jeg vise nogle af de sidste køb og ikke mindst søde gaver vi har fået. Vores lille søn har nemlig fået sit første stykke legetøj og ikke mindst sin første bamse. Sådan nogle ting betyder rigtig meget for mig, specielt fordi det er de første ting vores lille søn har modtaget. Og ikke mindst at kunne kalde noget for “det første” til det lille barn. Sådan nogle ting vil jeg bare altid huske :-)

Derudover har vi fået flyttet lidt rundt herhjemme i påskeferien, så babyværelse og kontor er blevet byttet rundt, så babyværelset nu kun indeholder babyting – lige minus mine skohylder ;-) Men de kommer forhåbentlig snart ned og ind på kontoret.
Puslebordet kommer nu mere til sin ret og væreslet begynder for alvor at tage form nu. Jeg måtte også lige nive mig selv i armen, da jeg forleden gik ind og så væreslet. Jeg blev helt rørt ved tanken om at babyværelset nu var et rigtig babyværelse og at der rent faktisk skal flytte en baby ind til os ;-)

img_0475

Min kære svigermor, som også er den kommende farmor har strikket så fine sager til vores lille baby. Og det kom faktisk lidt bag på mig, hvor lille babyen egentlig kommer til at være. Men jeg glæder mig nu altså til at klæde ham i de sødeste strik sko og ikke mindst den søde body – og med tanken om at det kommer fra farmoren. Det er altså ret specielt :-)

img_0480

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRILSNAR