EN OFF DAY FRA GRAVIDITETEN

DEN POPULÆRE GÅ-VÆK-EDDERKOP-PLANTE

min-storste-angst-er-298171810

Jeg må indrømme at jeg har igennem flere år udviklet en form for angst for edderkopper. Det er endda så slemt, at jeg har fået mig en slags “radar”, så jeg på mærkelig vis kan spotte edderkopper på lang afstand!

Faktisk har jeg en så stor angst for edderkopper, at når jeg går ind i et rum, så screener jeg lige alle hjørner for de bistrede væsener.
OG HVOR VILLE JEG DOG ØNSKE, at jeg bare kunne “tåle” dem og ikke gå i panik hver gang jeg ser en. For de er jo “bare” små edderkopper og de er “helt sikkert mere bange for mig end jeg er for dem” – det tror jeg næppe!

For et års tid siden delte jeg et tip med jer om hvordan man kunne holde edderkopperne ude af huset – og da flere af jer har spurgt ind til planten, efter jeg delte dette blogindlæg, så har jeg valgt at re-poste det :-)

 

Hvis der er én person der i den grad har snuppet mange edderkopper i mit liv og som har været SÅ forstående hver gang jeg går i panik over en edderkop, så er det altså min MOR!

Og forleden overraskede hun mig med den bedste gave! Da min mor forleden havde “blomster” med til mig, så kom hun med denne plante. Selveste “Edderkop-skræmmeren” – det er en såkaldt citrus plante.
For min mor har ladet sig høre, at edderkopper bliver skræmt væk af citrusdufte og heldigvis oser denne plante af citrus.
Hvis man blot ryster planten 3 gange om dagen, så spredes der en let citrus duft fra planten, som skulle skræmme alverdens edderkopper væk.

min-storste-angst-er-298171811

Okay, jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk – mest fordi i øjeblikket vrimler det med edderkopper allevegne, da vejret er blevet varmere og edderkopper søger derfor indendørs. Og tro mig, jeg har prøvet ALVERDENS produkter og spray, som skulle holde de bæster væk.

Nu har jeg haft planten i et år og jeg må altså erkende, at den virker! Planten har formeret sig til flere og de er nu placeret i hvert rum. Vores besøg af de uventede gæster har reduceret væsentligt – så den virker altså :-)
Til gengæld vokser planten i lyn fart, og har brug for en del vand. Jeg vander planten ca. hver anden dag, så den kan holde sig frisk og på vagt ;-) haha..

min-storste-angst-er-298171812

9 kommentarer

  • Uhh har det ligesom dig. Tak for tippet! 👍🏻🔝🎈

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Omg hvad hedder planten? MÅ have sådan en!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogger on heels

      Den hedder vist bare Citrus-plante! :-) Og den virker!! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hvor er den købt ? 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogger on heels

      Det er en jeg har fået af min mor :-) Men den kaldes for citrus plante, så jeg vil tro at den kan købes i diverse plantemarkeder :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Rømer

    Mener den plante er en geranium også kaldet ørepineplante, det bliver den brugt til her i huset , man ruller et blad og propper det i øret, det virker også mod væske i øret.
    Nu vil jeg tage stiklinger så jeg har flere i huset, jeg hader også edderkopper.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogger on heels

      Eeeej tak for din kommentar <3
      Jeg har fået så mange spørgsmål omkring et navn på planten – det er hermed givet videre! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea Buch

    Har fået to “frugter” af edderkoppens skræk… hvordan planter jeg den for at give den de bedste betingelser… .?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OFF DAY FRA GRAVIDITETEN