LOOK OF THE DAY: TRENCHY FRENCHY

EN OFF DAY FRA GRAVIDITETEN

img_1435xx

Jeg ved at jeg nok modsiger lidt mig selv efter som jeg har skrevet tidligere om at vi skal være lykkelige for at være gravide – og tro mig det er jeg skam også! Men jeg kan også mærke at jeg har brug for at dele mine “off-dage” med jer – ikke mindst vise at jeg også kan have en down-periode og det hele ikke er lyserødt og godt det hele ;-)

Når man bare havde en dag som i går, hvor man pludselig følte sig vildt utilpas i sin krop, og hævede op på både ben, arme og fingre, så blev jeg altså lidt trist. Nu ikke fordi jeg ikke kan lide at blive lidt små-tyk – tværtimod jeg elsker min gravide mave :-)

Men det var nok bare følelsen af pludselig ikke at have kontrol over sin egen krop og at jeg følte mig hævede alle steder. Jeg vågnede flere gange om natten og havde en underlig uro i kroppen og var virkelig træt, grundet manglende søvn. Jeg stod alligevel tidligt op, nu hvor jeg alligevel ikke kunne sove og mødte tidligere ind på kontoret.
Jeg følte at jeg knap nok kunne gå og at det tog mig evigheder at gå rundt på kontoret. Og ikke mindst de vilde hedeture jeg har mig i øjeblikket, hvor jeg er nødsaget til at hoppe i mine sommerkjoler med bare ben og modtage underlige blikke fra fremmede. Det er nu ikke fordi jeg leger sommer – det er blot fordi jeg er gravid og har det temmelig varmt for tiden. Også selvom temperaturen siger mindre end 12 grader. ;-)

img_1503x

Jeg tror egentlig bare lige at jeg havde en dum-hormonel-gravidtets-dag, hvor jeg følte mig så utilpas og bare ked af det. Jeg kunne mærke at tårerne bare pressede på og jeg vidste ikke hvorfor. Bare at jeg var ked af det.
Sådan har jeg altså aldrig haft det før – og det skræmmer mig faktisk lidt, at man pludselig kan have sådan en slags off-dag hvor bare intet virker og intet kan få mig glad igen.
Men sådan er det måske bare at være gravid, at ens følelser og hormoner går op og ned hele tiden. Og at følelserne måske sidder mere udenpå tøj, end hvad jeg tidligere har været vant til.  Heldigvis tilbragte jeg meget af tiden alene, så jeg kunne gå og have lidt ondt af mig selv og småtude.

Jeg har det heldigvis meget bedre i dag og kan se frem til en dejlig kort dag på kontoret, efterfulgt af lidt selv forkælelse ved frisøren (det har jeg vist fortjent efter dagen i går) og senere drikke vino og spise god middag med søde venner :-)

Sikke et twist og humørskift fra den ene dag til den anden, ikke? ;-)
Lad os håbe på flere gode dage ;-)

Rigtig god weekend til jer <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: TRENCHY FRENCHY