NEMME BANANMUFFINS

LUNE TRADITIONER

lune-traditioner-300793560

HURRA FOR TRADITIONER!

Som I jo nok ved, så er jeg vild med traditioner og traditioner som varme hveder dagen før Store bededag er altså en af mine favoritter.

Der er bare noget helt særligt over at mødes med dejlige venner eller familie og spise varme hveder, med så meget smør på, at man skammer sig lidt, men at det ikke er sådan rigtig værd at bekymre sig om, fordi det smager så godt.

Altså findes der noget bedre? Ja ja, jeg ved godt at der findes mange andre lækre søde sager man får til de forskellige højtider. Men lune hveder? Er det ikke bare ligesom  om at de slår alt andet? Eller er jeg bare en værre smørgris? ha ha..
Og nu er jeg jo gravid, så der er vel ingen begrænsninger eller hæmninger, eller er der?

Jeg håber, I får en helt og aldeles fabelagtig lang weekend og at I får masser af lune hveder (med tandsmør!).

Og kig endelig ind forbi her, for selvom jeg også skal bruge fridagene på at spise hveder, pleje mit sind og gravide krop, så skal jeg også rydde op og ud i min garderobe, da den står på Flea market i weekend – kryds lige fingre for at jeg kan holde til det, ikke? Heldigvis har jeg nogle gode hjælpere omkring, som har tilbudt at bære hele molevitten for mig – jeg er sgu ret heldig! <3

Glædelig torsdag til jer <3
lune-traditioner-300793561

3 kommentarer

 • Åh, jeg ville ønske, at jeg kunne få varme hveder herovre i New York. Ærlig talt skulle jeg nok have bagt dem selv, men det ville nu være nemt at kunne købe dem. :D

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Uhh jeg kunne godt forestille mig, at Hvede-cravings ville være ekstra stor, når man er i New York ;-) hehe..
   Det kunne være fantastisk at bage dem selv – men de er nu altså billige blot at købe ;-) ha ha..
   Håber du nyder det fantastiske NY <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik også varme hveder igår og de smagte så godt, desværre kunne jeg ikke få dem så lækre gyldne, for har ikke en rister, øv. Men hvor ser de lækre ude:)

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEMME BANANMUFFINS