BABY MONDAY: 28+0

LATELY

img_2636x

Okay, nu kan jeg vist ikke trække den længere! Det er blevet til ugens Lately og selvom det skulle have været i søndags at indlægget blev udgivet, som sædvanlig, så valgte jeg lige at trække mig et par dage fra bloggen. Der er såmænd intet galt – jeg tillod mig bare at slappe af i søndags og ikke mindst de sidste par dage og blot nyde solen og det lækre vejr! Og så har jeg alligevel lidt på fornemmelsen, at I nok heller ikke gider at sidde indenfor og læse blog, nu når solen skinner? Vel? ;-) Dog kan jeg se at I flittigt har besøgt bloggen trods nye blogindlæg – så TAK FORDI I FØLGER MED, selvom jeg har holdt fri. Det er virkelig betryggende at vide at I trods alt ikke boykotter mig så hurtigt ;-) ha ha..

Men sidste uge var ganske forrygende med både tid til afslapning, spisning med søde veninder, en isdate med Hr. Skov og en 30 års fødselsdagsfest for min veninde! Og selvom denne uge allerede er halvvejs igennem, så har jeg alligevel glædet mig mægtig til den! Den skal stå på fridage/ferie, en fødselsdagsbrunch, en shoppetur, en frokostdate og så skal jeg for alvor have kigget lidt på indretning og interiør på henholdsvis babyværelse og kontor. Glæder mig helt vildt til at komme i gang, også selvom jeg ved at det kommer til at tage lang tid i mit sløve tempo efterhånden ;-) ha ha..

Jeg håber at I får en dejlig Kristi Himmelfarts ferie <3

img_2598Når  aftensolen ser således ud! Smuk og enkel <3

img_2645Udsigten fra min nye havestol på terrassen – det bliver en fantastisk  sommer <3

kaffedate Kaffedate med en sød veninde

koldskaal

Hjemmelavet koldskål til dessert – altid en sikker vinder!!

selfieOg når man bare gerne vil flashe sine nye Cat Eyes solbriller ;-) 

img_2725xPreggo looket fra fødselsdagsfesten i lørdags!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: 28+0