LATELY DEL 1

LATELY DEL 2

img_3612x

Jeg sidder denne søndag og føler mig lidt skyld i at der er en anelse overskyet og ikke mindst regn nogen steder i landet, grundet mit ønske fra i går – ups!!
Men jeg priser mig også lidt lykkelig for at blot én af vejrguderne faktisk har lyttet til min bøn, for det er altså ualmindelig skønt med en lidt “koldere” dag, hvor jeg har mulighed for at nå nogle af de huslige pligter, som desværre har været “glemt” lidt her i varmen.
Hvem pokker gider også at bruge tid på støvsugning, rengøring, indrette walk-in closet og babyværelse, når vejret er så lunt og godt udenfor? Okay, måske det sidstnævnte vil jeg nu gerne snart have styr på, da jeg synes vi har lidt mange hængepartier inde på det værelse. Men mon ikke det hele bliver lidt mere overskueligt, nu hvor jeg går fra på arbejde på fredag ;-) Jeg har lidt ferie jeg skal have afholdt inden jeg officielt går på barsel, men jeg har sidste dag på kontoret på fredag! Jaix! Det er helt vildt at tænke på, men jeg glæder mig nu også til at kunne gå herhjemme og få styr på alle punkterne på min to-do liste.

Den kommende uge bliver der også drøn på! Den skal bla. stå på bagning, vores første fødselsforberedelsestime, en date i biffen, en tur ved frisøren (trænger virkelig til at få studset lokkerne) og så skal vi en tur i zoo med min familie! Avra, hvor jeg glæder mig! :-)

Hav en dejlig søndag <3

Ps. Er man i shoppehumør denne søndag – så kan jeg tippe jer om at Boozt har 20 % på stortset hele deres webshop! Jeg har selv lige klikket denne kjole hjem, som jeg håber at maven kan være i ;-)

 

img_3654x

Når man har knoklet hele ugen med henholdsvis blog og arbejde  og man forkæler sig selv med frokost! 

img_3635x

Når skoene og blomster matcher on point <3 Find skoene HER.

img_3246x

Mit lille plantehjørne med solskin og morgen kaffe pladsen – uuh jeg glæder mig til at tilbringe min barsel her!!

img_3670x

Når der er tid til linsechips, myntevand, strandstol & til at læse i yndlingsbogen, imens solen skinner og der er fred omkring sig! Så værdsat <3 

img_3673x

Dinnerdate med Hr. Skov på terrassen med 2 uventede gæster! Der kom pludselig 2 flyvende ænder, som underholdte os under middagen ;-)

 

 

 

1 kommentar

  • Simone

    Hver er den gule/grå vase på første billede fra? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY DEL 1