BABY MONDAY: UGE 31+0

LOOK OF THE DAY: BLOSSOM

image2-4

Kjole: HER// Solbriller: HER// Hårbånd: HER//

Vi er lige kommet hjem fra vores første timer i fødselsforberedelse. Jeg tror altid at det er lidt specielt første gang, da man jo møder en masse nye mennesker og får en masse information at vide. Jeg kan derfor mærke at jeg er lidt ramt i dag, især efter en lang dag på kontoret også. Så jeg beklager at det bliver en kort update fra mig i dag ;-)

Men sagen er den, at da jeg forleden tog min søster i hånden og kørte lidt udenfor byen, stødte vi på denne hyggelige Marina. Vi spiste is og gik en tur på stranden – og inden vi tog hjem, lokkede jeg lige min søster til at snappe et billede af mig – og dertil har jeg fået en del henvendelser vedr. min blomstrede kjole! Og derfor tænker jeg at det er nemmest at svare jer alle, hvis jeg blot linker til kjolen i det her blogindlæg, smart, ikke?
Kjolen kan heldigvis bruges lidt endnu pga. maven, dog frygter jeg lidt at længden bliver kortere og kortere jo større maven er ;-) ha ha..

Resten af aftenen skal bruges på lidt arbejde, korrekturlæsning & muligvis et fodbad for de hævede fusser ;-)

Hav en dejlig aften <3

image1-4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 31+0