DU VED DU BOR SAMMEN MED EN CYKELRYTTER NÅR...

MIT SURPRISE BABYSHOWER

img_3464x

Aldrig er jeg blevet så overrasket, som da jeg forleden åbnede døren til mit helt eget babyshower! Faktisk har jeg aldrig prøvet at blive overrasket til en surprise fest før – så det kom helt uventet og virkelig bag på mig.

Min kæreste søster havde arrangeret at lægge hus til og invitere alle mine søde veninder, familie og svigerfamilie. Tænk sig, at hun kender min omgangskreds så godt og ramte bare spot on med de inviterede!

Nå men, skal jeg ikke starte hvor det hele begyndte? ;-)

img_3694x

Vi var netop hjemvendt fra vores lille Baby Moon Hr. Skov og jeg, da jeg fik en snap fra min storesøster som inviterede os på en kaffedate på deres lune terrasse. Jeg overvejede det lige en kort stund, da jeg gerne ville have pakket ud, have gjort nogle af de huslige pligter herhjemme og ikke mindst få gjort lidt mere af mit walk-in closet og børneværelset klar. Men da jeg ikke havde set dem hele ugen og min søster derudover lokkede med kage – så var det altså svært at sige nej tak ;-)
Vi stod op søndag morgen og jeg sendte Hr. Skov ud på en cykeltur (man er vel cykelrytter) og den stakkel har måtte undvære sin cykel under hele vores tur, så jeg kunne mærke at det kriblede i fingerne på ham om at komme ud og køre. Vi snakkede lidt løst om, at vi var inviteret om til min søster og hendes familie, da han også havde fået invitationen fra min søster. (Eller det sagde han i hvert fald – han vidste jo godt hvad der skulle ske senere samme dag) Og vi blev enige om at vi kørte derom, når han kom hjem fra sin cykeltur.

img_3460x

Jeg så mit snit til at nå så meget herhjemme inden vi skulle køre. Jeg fik vasket tøj, pakket ud, ryddet op og endda sorteret lidt i mit klædeskab. Faktisk blev jeg lidt træt og havde måske kørt mig selv lidt for hårdt. Men jeg vidste jo at jeg kunne tage mig en velfortjent pause på min søsters terrasse om eftermiddagen. Undervejs havde jeg selvfølgelig snappet med lidt forskellige veninder, som havde snappet tilbage at de havde travlt med henholdsvis barnedåb, barn syg, byggeprojekter og andre gøremål for dagen. PERFEKT setup tøser ;-) Desto mere var jeg uviden om at de allesammen skulle møde mig senere og nogle af de andre ting blot var dækhistorier ;-)

img_3463x

Da Hr. Skov vendte hjem fra sin cykeltur, var jeg simpelthen så træt at makeup eller hele outfit-situationen var en by i Rusland – hallo jeg skulle jo alligevel bare sidde med solbriller på og nyde varmen på terrassen – så det blev blot til en hurtig børste i håret og en behagelig kjole! Oh god – hvor ville jeg gerne have vidst at der ventede mig 22 pigers overraskelse på det tidspunkt ;-)
Men Hr. Skov var jo nødt til at være neutral, så der kom ikke nogen indvendinger derfra. Afsted med os!

Vi kørte om til min søster og undervejs havde vi en god snak om at det også var vigtigt for Hr. Skov at han skulle se min svoger grundet nogle smart cykel lir og han var faktisk overraskende god til at lyve, da jeg stadigvæk ikke havde lugtet lunten. For hey – vi skulle jo bare til en kop kaffe på terrassen! Det var der jo ikke noget mystisk omkring. Altså lige indtil vi parkede bilen udenfor og jeg åbnede døren!

img_3692x

SURPRISE blev der råbt ud i rummet af et overvæld af kvinder, så jeg blev mildest talt forskrækket og ikke mindst overrasket! Og det tager lidt tid for mig at opfange hvad der lige sker og det faktisk først da jeg træder helt ind i rummet, at jeg ser hvor mange der er mødt op for at fejre mig! MIT HELT EGET BABYSHOWER!! Og tænk sig, at der var så mange søde mennesker der var kommet for at tilbringe en søndag eftermiddag sammen med mig og min familie!

img_3512x

Der blev grinet, afslørede baghistorien for babyshoweret og så var det altså SÅ rart med et gensyn med alle mine veninder. Selvom jeg til tider er lidt af en travl dame, så var det virkelig rart at se dem alle, familie som veninder. Jeg er stadigvæk helt høj over hele situationen og jeg tror ikke helt at det er gået op for mig endnu, at nogen havde tænkt på mig på den måde! Jeg er mildest talt glad og ikke mindst taknemmelig over at have så dejlige mennesker omkring mig! Jeg er sikker på at jeg er omgivet af fantastiske mennesker, som jeg glæder mig til at min lille kommende baby skal møde! :-)

img_3699x

For de af jer der kender mig privat, ved at jeg elsker pynt og detajler. Og der var selvfølgelig pyntet med blåt hjemmebag, blå marengs og en masse lækkerier! Det var bare så gennemført og hyggeligt :-)

img_3703x

om gavebord Og noget som også kom helt uventet for mig, var gavebordet! Jo jo jeg havde da godt hørt om at man giver gaver til et babyshower – men hey jeg er ret ny indenfor denne verden og det var helt overvældende med gaver til min lille kommende baby! Seriøst han er allerede SÅ forkælet inden han rent faktisk er født! ;-)
Der var alt fra lækkert tøj, til legetøj, pengegaver, baby pleje og sanghæfte med tilhørende dyr! Jeg er målløs!

Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget det her Babyshower betyder for mig og jeg kan mærke at jeg bliver helt rørt blot ved at skrive det her indlæg, når jeg tænker tilbage på den bedste søndag med de bedste mennesker!

img_3706x

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DU VED DU BOR SAMMEN MED EN CYKELRYTTER NÅR...