LOOK OF THE DAY: HANDS ON & BABYBUMP

4 STADIER I GRAVIDITETEN

Det er ret sjovt at se, hvordan maven har udviklet sig gennem de sidste fire måneder. Egentlig synes jeg jo ikke selv at jeg er vokset ret meget fra uge til uge – men når jeg ser tilbage fra da jeg startede i uge 16 med en lille bitte bule af en mave, så kan jeg jo godt se at der er sket lidt undervejs ;-)
Men det er sjovt at se hvordan og hvor meget man vokser i graviditeten. Nu har jeg flere veninder der er gravide samtidig som jeg, dog har de termin senere end mig. Og vores snakke falder altid på størrelse og vægt hvad angår graviditeten. I starten vil man bare gerne have, at maven vokser hurtigt, da man egentlig bare går rundt og ser lidt småtyk og oppustet ud – og pludselig før man ved af det, så står man altså med en ret stor mave, som har vokset sig stor med lyn fart. Og jeg kan egentlig godt forstå dilemmaet, når man i starten af graviditeten ikke kan se, at maven vokser ret meget – for man er jo gravid og man vil jo også gerne ligne en gravid og rent faktisk have en tyk mave der emmer af graviditet. Hvilket har fået mig til at kigge lidt på mine “gamle” graviditetsbilleder, for netop at kigge tilbage og se hvor meget jeg egentlig har vokset mig.

Som I jo nok ved, så har jeg forsøgt at tage billeder hver uge i anledning af Baby Monday og for at have lidt at kigge tilbage på. Det er jo en ganske speciel tid og selvom 9 måneder er lang tid, så synes jeg altså tiden går ret stærkt ;-) Jeg troede egentlig at man først ville kunne se at jeg var gravid når jeg var halvvejs – men jeg kan da se at det allerede startede i uge 16, altså så småt ;-)  Men nu er man slet ikke i tvivl længere og det er simpelthen så hyggeligt at gå rundt med en lille bule.

De af jer der er gravide eller allerede er mødre – hvornår begyndte I at få en synlig babymave, som også andre lagde mærke til? :)

I kan forresten læse om mine stadier her: Uge 16, Uge 20, Uge 25 & uge 33

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: HANDS ON & BABYBUMP