KONKURRENCE: VIND SOLPRODUKTER TIL DIN SOMMER

BABY MONDAY: UGE 33+0

Kjole: HER//

Den første uge i min ferie/barsel er nu gået og jeg synes egentlig selv at jeg har klaret det ret godt. Selvom jeg nok egentlig havde planlagt en masse afslapning, så blev ugen alligevel brugt på en masse praktiske pligter herhjemme såsom at begynde at inderette babyværelset for alvor. Det er så spændende og jeg elsker at jeg kan gå og hygge mig med at pynte og indrette. Jeg tænker, at jeg deler nogle billeder af væreslet, hvis der er stemning for dette? :-)

Denne uge er der både min uge 32 undersøgelse ved lægen (jeg var nok lidt for sent ude med at bestille tid) og så skal vi til fødselsforberedelse for 2. gang. Denne gang skal vi op og besøge fødegangen. Jeg er både spændt og glæder mig helt vildt til at se det, samt at få alle de informationer omkring fødslen, hvor vi skal henvende os og hvad vi skal gøre når tiden er inde. Derudover glæder jeg mig også til at Hr. Skov kan deltage lidt mere, det må være svært at stå lidt på sidelinjen, men jeg tænker, at han kan holde styr på de praktiske oplysninger, så er han også med i forberedelserne ;-)

Størrelse:

Babyen skulle gerne være målt til være omkring 42-43 cm lang nu og veje ca. 2300 g. Det er alligevel noget af en baby, men jeg kan også godt mærke at han fylder godt på nuværende tidspunkt. Det virker allerede som om pladsen er lille, da jeg nærmest kan mærke enhver bevægelse han laver. Det er så bekræftende, at kunne mærke ham så meget og flere gange om dagen. Dog kan jeg også mærke, at det tynger lidt i mine kræfter og ikke mindst i min søvn, at han er så livlig ;-)

Selvom uge 34 er min egen personlige lille milepæl, så siger man faktisk at hvis barnet skulle blive født på nuværende tidspunkt, så er chancen meget stor, for at han skulle kunne trække vejret uden hjælp. Derudover skulle babyen nu gerne forsøge at vende sig, så han ligger korrekt ifht. fødslen – det er jeg dog lidt spændt på at finde ud af, når jeg senere på ugen skal til jordemoder :-)

 

Cravings:

Udover min vanvittige is craving, så har jeg igennem længere tid fået lyst til Nestea eller Icetea. Om det skyldes varmen eller graviditeten kan jeg ikke sige – men jeg har lyst til at drikke noget frisk hele tiden, det var også en af grundene til at jeg lavede denne rabarber lemonade. Men måske man skulle kaste sig ud i at lave sig egen icetea?

Bevægelse:

Selvom jeg fra første spark, har en meget livlig baby, så kan jeg godt mærke, at han er blevet meget mere livlig end tidligere. Han vender og drejer sig, giver utallige puf og oftest ligger han ret højt, så det er mine ribben der står for skud. Selvom det er den bedste følelse, at kunne mærke babyen puffe sig rundt, så kan jeg også mærke at det tynger og giver lidt indvendige smerter af og til. F.eks hvis jeg har siddet lidt for meget foroverbøjet ved computeren, så giver han gerne lidt spark, for at fortælle mig, at jeg skal læne mig tilbage eller hvile mig. Jeg har fundet ud af at det eneste der virker, er at strække ryggen ud og lægge sig ned.

Af min egen “bevægelse” så har jeg ikke haft tid til at få svømmet. Hvilket egentlig irritere mig lidt, da jeg jo gerne sætter tid af til at få svømmet nogle baner og fordi det giver simpelthen den bedste og trætte følelse efter at have svømmet. Blot det, at kunne bevæge sin krop og få motioneret uden at blive tynget af maven, det er så vidunderligt! Dog håber jeg på at jeg kan få planlagt nogle svømmeture i denne uge :-)

Babykøb:

Jeg har fundet ud af at flere af mine læsere selv er mødre eller kommende mødre. Og derfor tænkte jeg at det ville være oplagt for mig at dele nogle af de fine webshops, som i øjeblikket har mid season sale. Det er altså rart at kunne spare lidt procenter når man nu skal begynde at bygge rede, da det godt kan være en dyr fornøjelse.

 • Lirumlarumleg.dk – har i øjeblikket op til 60 % på deres webshop – I kan se udsalget HER. 
 • Pixizoo.dk – nok en af mine yndlings webshops, som har helt op til 50 % på deres webshop – I kan se udsalget HER. 
 • Babysam.dk  – har 30 % på hele deres Mid season sale – I kan se udvalget HER.
 • Kids-world.dk – har over 50 % på deres udsalg – se deres webshop HER. 

 

4 kommentarer

 • Christina

  Du ser så dejlig ud 😊 tak for at dele graviditeten med os og glæder mig til at se lillemanden snart 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Åh tak – det er virkelig sødt skrevet! Og det varmer et ellers meget hormonella hjerte ;-) Det er så hyggeligt at I vil følge med :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen så hyggeligt at følge med. Jeg er selv gravid i uge 20+2 og vi venter os en lille pige. Jeg er også helt pjattet med icetea især med lemon, haha. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Åhh tak det var sødt skrevet! Dejligt at du føler med :-) Og tillykke med at I venter jer en lille pige – det er så stort og overvældende! :-)
   Ha ha åh den med lemon er altså også god <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: VIND SOLPRODUKTER TIL DIN SOMMER