EN LILLE PAUSE

LATELY

Jeg har haft en mægtig uge! Kan vi lige starte sådan en uge igen? Ugen har været tætpakket med rejser, møder, events, middagsselskaber og bare generelt dejlige planer! Og hele molevitten er selvfølgelig dokumenteret i billeder her i ugens Lately – som i dagens udgave bliver udgivet lidt senere end sædvanlig. Jeg er nemlig lige kommet hjem fra en dag på Flea Market med min familie. Jeg elsker at vi nærmest har lavet en årlig tradition om at tage på Flea Market og få solgt ud fra gemmerne. Og det plejer jo at være så hyggeligt og ikke mindst hilse på nogle af jer følgere – elsker at I kommer forbi og siger hej :-)

I forhold til denne uge, så bliver den kommende uge lidt mere rolig og barsels venlig ;-) Den står bla. på en sidste omgang fødselsforberedelse, et besøg af en af mine mødregrupper, i biffen og se Den Skyldige – glæder mig helt vildt, på barselsvisit hos en sød veninde og holde datenight med Hr. Skov inden han snupper en ferie i det franske uden mig ;-)

Men for nu, vil jeg hoppe i bad og smække benene op efter en dejlig søndag!

God søndag til jer også <3

På besøg i det fineste Showroom!!

Og bla. kigget på pænt vintertøj til vores lille baby!

Til middag hos mutti <3

Når man forkæler sig selv med det her lørdags sæt ;-) 

Det smukkeste vejr til en smuk dag på Flea Market 

Efterfulgt af en velfortjent is for alle vores hårdt tjente penge ;-) 

Pandekage date på Europa med en sød veninde <3

Når et morgenmøde indeholder Pain au chocolat <3 <3 <3

Og en udsøgt middag på det altid så fine Rossopomodoro på Illum Rooftop!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE PAUSE