4 STADIER I GRAVIDITETEN

MIN TID SOM BARSELMOR & BLOGGER

Indlægget er udgivet i samarbejde med Daniel Wellington

Lige om lidt går jeg officielt på barsel fra mit fuldtidsarbejde. Jeg har indtil nu blot holdt lidt ferie, for ikke at have for meget ferie, når jeg vender tilbage på mit arbejde efter endt barsel. For de af jer der ikke ved det, så driver jeg jo bloggen her ved siden af mit fuldtidsarbejde, som jeg tidligere har beskrevet som “kontoret”. Og nogle af de spørgsmål jeg har fået fra jer kære læsere og i min omgangskreds er, hvad jeg dog skal stille op med bloggen, når jeg går på barsel og skal passe vores lille baby? Bliver bloggen lukket? Bliver jeg deltidsblogger? Mommyblogger? Kan man være mor og blogger samtidig??

Lad os lige få svaret på nogle af de spørgsmål her, inden I begynder at tvivle for meget :-)

Jeg lukker ikke bloggen ned – tværtimod har jeg den seneste uge brugt bloggen som en fuldtidsblog. Selvfølgelig går jeg samtidig og pusler lidt herhjemme og bruger tiden på at bygge rede for vores kommende baby. Men jeg har også ekstra tid til, at kunne fordybe mig lidt i bloggen og få arbejdet, så jeg fremadrettet kan få bloggen til fungere optimalt imens jeg er på barsel.

Bloggen kommer til at køre som normalt, dog tillader jeg mig at holde et par fridage engang imellem fra alle de sociale medier, for netop at bruge tiden sammen med min baby og ikke mindst nyde de små øjeblikke med ham. Men ellers vil jeg bestræbe mig på, at der som hidtil bliver udgivet 1 blogindlæg hver eller hveranden dag.

Bloggen kommer til at indeholde nogle af de værdier, som I i forvejen har givet udtryk for, at I gerne vil læse om, såsom outfitbilleder, Lately indlæggene, opskrifter, interiør og generelt shopping. Derudover vil jeg selvfølgelig også dele ud af mine hverdags sysler og livet som mor. Jeg håber lidt på, at kunne kombinere det hele på én måde, som gør alle tilfredse :-)

Jeg kan jo ikke love jer, at bloggen vil køre 100 % når min baby kommer til verden. Jeg har aldrig haft et barn før og jeg ved ærligt talt ikke, hvad jeg skal forvente af barnet eller af mig selv som mor. Jeg ved bare én ting, og det er, at jeg vil nyde det barn så meget som muligt. Også selvom jeg ved at det kommer til at koste lidt blog-arbejde i ny og næ, så tænker jeg at mine læsere, som også selv er mødre, vil kunne støtte mig i, hvis bloggen er lidt stille herinde. Så er det blot fordi jeg bruger tiden sammen med min baby :-) Det er en tid der aldrig kommer igen og jeg har intentioner om at nyde den til fulde! Og så er jeg sikker på at jeg med tiden lærer den dersens balance med at være barselsmor og blogger – ting tager tid at lære!

Hvis I også vil holde styr på tiden som fuldtidsblogger, barselsmor eller bare generelt have lidt mere struktur i tiden, så har jeg i samarbejde med Daniel Wellington en lækker ur rabat til jer!

Daniel Wellington har nemlig lanceret et nyt ur med 2 nye fine remme, som kommer i de fineste sommerfarver, nemlig burgundy og blå! Så kan man skifte efter humør og outfit – smart ikke?
I kan spare hele 15 % på hele deres kollektion med koden BLOGGERONHEELS til og med d. 30. juni 2018 – se deres kollektion HER. 

Så måske I skal forkæle jer selv? Jeres udkårne? Eller måske forære en speciel gave til en kommende student eller studine – så er dette jo et perfekt tilbud :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 STADIER I GRAVIDITETEN