LATELY

BABY MONDAY: 36+0


Kjole: HER//

Nu kun 4 uger til termin! Vi er for alvor gået ind i terminsmåneden og jeg kan mærke at både fødsel, babytanker og hele familie scenarie kommer ret tæt på nu. Tænk, hvis vi for enden af måneden står med en baby i armene – er det ikke en vild tanke? Eller er det bare mig? ;-)
Selvfølgelig skal vi lige have overstået denne uges vendingsforsøg. Som jeg har tidligere har skrevet om, så vender baby jo forkert og det kom lidt bag på mig. Men som en sød læser skrev “Han vender ikke forkert, han vender bare på sin helt egen måde”. Og det må jeg jo give læseren ret i. Der er vel ikke noget rigtig og forkert. Uanset hvad, så kommer vores baby jo til verden, hvad enten det er alm. fødsel eller ved kejsersnit. Og det er nu ikke fordi jeg frygter kejsersnittet, jeg vil blot helst undgå komplikationer og bivirkninger efterfølgende. Og så er jeg nok bare overrasket og fascineret over hvordan sådan en fødsel forløber sig, at jeg godt kunne tænke mig at prøve det. Men nu ser vi fremad og håber på at vendingsforsøget lykkedes for os :-)

Størrelse:

Babyen skulle gerne i denne uge vokse sig til at være 47 cm lang og veje ca. 3000 g. Nu begynder det altså for alvor at være en “stor” baby, men også en rigtig babystørrelse man rent faktisk kan forholde sig til. Alligevel kan jeg godt tænke, at det er underligt, at jeg går og bærer rundt på en 3 kilos baby – det burde måske føles tungere end det er? Altså udover at jeg selv er blevet ret tung at slæbe rundt på ;-) ha ha..
Babyen tager nu omkring 200 gram på hver uge og babyen begynder også at få et mere buttet udtryk, da huden begynder så småt at være udfyldt. Babyen er derfor ikke så rynket i huden, som den tidligere har været i graviditeten – dette skal hjælpe til, at babyen bedre kan holde varmen når den kommer ud fra den varme hule.

Vægt: 

Jeg kan mærke at nu hvor det gode sommervejr er vendt tilbage, så har hævelsen og væsken også sat sig ind for en slutspurt. Mine fødder og ben og føles tungere og tungere. Mine hænder plejede at hæve op når jeg vågnede om morgenen, men eftertog efter et par timer. Nu er det som om at hævelsen i hænderne ikke rigtig aftager, så jeg har vænnet mig til at mine ringe og armbånd er lagt på hylden til efter graviditeten ;-)
Vægten siger nu 16 kg – og egentlig er det vægten jeg havde regnet med og måske sat mig lidt for et mål. Om vægten stiger de sidste par uger, bekymrer mig ikke, da jeg jo ved at væsken er en stor del af det.

Hospitals tasken:

Jeg har nu pakket hospitalstasken. En taske jeg har givet nogle overvejelser de sidste par uger, men jeg har ladet den vente på sig, da jeg synes det ville være for tidligt at pakke den før nu. Jeg tror også at det en af de to do’s jeg har været lidt skræmt ved. For når man pakker hospitalstasken, så nærmer fødslen altså sig. Så bliver det hele pludselig mere virkeligt. Men i forbindelse med vendingsforsøget, så skal jeg have pakket hospitalstasken til baby i tilfælde af at der opstår problemer under vendingsforsøget. Måske I kunne tænke jer, at se hvad jeg har pakket til mig og baby?

Babyværelse/indkøb:

Vi er så småt færdig med babyværeslet. Der mangler stadigvæk et par småting og nogle ting tør jeg ikke at forberede yderligere. Jeg er jo lidt af en overtroisk type hvad angår gamle traditioner ;-)
Barnevognen er købt, men står stadigvæk hos Babysam – vi har jo ikke rigtig noget at bruge den til inden babyen rent faktisk kommer og desuden har vi heller ikke plads til den på nuværende tidspunkt.

Babysengen er ikke redt, tildels fordi jeg har hørt at det må man ikke, men også fordi jeg er bange for at tingene egentlig bare står og samler støv Så lige nu bruges sengen som opbevaring af dyne, puder og madrasser til lift, barnevogn og tremmeseng. ;-) Måske I kunne have lyst til at se flere billeder af babyværelset? I så fald kan jeg hurtigt strikke et indlæg sammen om dette og måske dele links til en del af indretningen :-)

 

 

4 kommentarer

 • Anne

  Gerne et indlæg om hospitalstaske :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara B

  Ville være helt skønt med indretningstips :) Venter også en lille dreng (har dog et par måneder endnu), så er på jagt efter inspiration, og glimtene fra jeres børneværelse ser helt skønne ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Ihh hvor spændende og stort tillykke! :-)
   Dejligt at høre – så får jeg lige samlet billeder til et blogindlæg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY