LATELY

BABY MONDAY: 37+0

Skjorte: HER// Nederdel: HER//

Det er en spændende uge, jeg går i møde. 37 uger henne i graviditeten – det er altså noget af en milepil. Jeg troede allerførst at uge 34 var en milepæl – men jeg er nu nået til mit andet mål/milepæl her i graviditeten. Baby betragtes nemligm som at være fuldt udviklet og hvis baby bliver født nu, betragtes det ikke som en for tidlig fødsel. Jeg er lykkelig for, at være nået så langt, virkelig!! Det er vigtig at have nogle små mål og glæde sig over dem :-)

Alligevel kan jeg blive forbløffet over, at jeg er nået så langt i graviditeten. Jeg synes næsten lige at jeg har offentliggjort min graviditet overfor jer og nu er jeg altså nær mod enden af graviditeten. UGE 37 – altså kun 3 uger til termin. Jeg er både lettet, skræmt og sindssyg spændt på hvad der kommer til at ske de næste kommende uger.

Størrelse:

Baby skulle i denne uge gerne veje omkring 3000 gram og have en længde på 48 cm. Dog fik jeg “målt” vores lille baby i sidste uge og han ligger stadigvæk lige under gennemsnittet. Men selvom det blot er et skøn, så vurderede både jordemoderen og scanningen, at han var en lille baby. Det er ikke noget, der bekymrer mig, da jeg jo ved, at han kan nå at tage en del på, inden han kommer til verden. Han skal nok blive større og rundere ;-)

Vægt:

Det er som om at vægten står lidt stille i denne uge. Jeg har taget yderligere 500 g på siden i sidste uge og er nu oppe på 16,5 kg her i graviditeten. Som jeg nævnte i sidste uge, så kan jeg mærke at væsken har ramt min krop og jeg føler mig virkelig tung i øjeblikket. Det giver selvfølgelig god mening, da der jo kun er 3 uger til termin nu :-) Jeg havde egentlig ikke rigtig sat et mål for meget jeg ville tage på her i graviditeten, men jeg havde selv en ide om at jeg nok ville tage omkring de 15 kg. At vægten så er steget er lidt over , generere mig faktisk ikke. Jeg kan ikke mærke om jeg har taget 500 g på eller 5 kg. på. Maven føles jo tung alligevel ;-) Og jeg frygter heller ikke at jeg ikke vil kunne smide kiloene igen efter endt graviditet. Der er jeg rimelig fortrøstningsfuld ;-)

Babyvending:

Jeg har med vilje ikke givet jer nogen update på vendingsforsøget, da det første gang ikke lykkedes for os, at vende ham. Vi afventer nyt vendingsforsøg og vi håber på det bedste. Jeg tænker, at jeg har brug for ro til at koncentrere mig om det og når det hele er overstået, så tænker jeg, at jeg vil prøve at uddybe det hele i et blogindlæg omkring mine tanker om det. Men for nu, håber vi blot på det bedste. En af fordelene er, at han netop er så lille, at der er en større chance for at vende ham. I hvert fald giver vi det et sidste forsøg.

Det vigtigste er jo, at han er sund og rask og at han forhåbentlig kommer ud til os, på enten den ene eller anden måde :-)

Baby køb:

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har rykket rundt på puslebordet. For hvad skal stå fremme? Og hvad bruger man mest udover vådservietter og bleer? Derfor blev jeg simpelthen så glad, da jeg modtog de her fine krukker fra Bloomingville fra webshoppen Avaville (modtaget i gave) – de er super praktiske og så er de altså fine at have fremme på puslebordet.
Derudover er der kommet lidt produkter til baby – lidt lækkert fra mærket Natura Siberica, helt uden parfume og parabener og med naturlige ingredienser. Jeg tænker umiddelbart, at det er vigtigt at babyen ikke får parfume og for mange unaturlige produkter her i starten.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY