BABY MONDAY: UGE 39+0

DET GLÆDER JEG MIG TIL…….

Når man er gravid, så tager man virkelig sin tidligere krop forgivet. Jeg glemmer ofte, at jeg faktisk var tynd før graviditeten, også selvom jeg ikke var meget tynd. Og der er altså nogle ting, som jeg må indrømme at jeg glæder mig til – når graviditeten er overstået. Såsom…..

 

  • At kunne have højtaljet bukser på igen. Ja ja, det er slet ikke sikkert, at de er moderne længere, men uanset, så glæder jeg mig til, at kunne hoppe i mine gamle jeans (også selvom jeg mest er en kjole pige) uden at de skal hænge under selve preggo-maven..
  • At kunne nyde glas vin og måske få en lille buzz af det. Jeg må indrømme, at jeg har småsippet af Hr. Skovs glas vin når vi har været ude, men jeg har gjort det af få omgange, da jeg simpelthen er bange for at blive en smule småberuset af det. Efter flere måneder uden alkohol, så føler jeg mig lidt vovet og er bange for, at blive teenager fuld blot ved et enkelt sip.
  • At rent faktisk have en midi skirt på, uden at den nødvendigvis skal sidde helt oppe i taljen og lige under brystet. Tro mig – det er ikke alle nederdele, der er plads til dette!!
  • AT KUNNE SOVE PÅ MAVEN – denne skal understreges tydeligt og flere gange! Åh jeg savner det og jeg glæder mig vildt til at bruge den første uge på langs – PÅ MAVEN!
  • At kunne gå forbi et hjørnebord eller åbne et skab uden at skulle tage hensyn til den store preggo-mave. Ja, der må jeg vist også indrømme, at jeg af og til har glemt, at jeg havde en lidt større mave end regnet med ;-) Det har kostet et par små skrammer og ridser.
  • At rent faktisk kunne bukke sig ned, når jeg har tabt noget på gulvet! Halleluja!!
  • At slippe for diverse hedeture. Tro mig, så fedt er det heller ikke at have det super varmt i 15 graders kulde ;-)
  • At være uafhængig af vores blæser herhjemme ;-)
  • At kunne passe mine sko igen! Jeg har været afhængige af mine Birkenstorck sandaler de sidste mange uger – mest fordi jeg ikke kan passe andet. Og så er det altså trist, når man kan se alle sine sommer sandaler og pumps, som bare står der og samler støv i mit walk-in closet!

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY MONDAY: UGE 39+0