LOOK OF THE DAY: HEY BLUE DRESS

LATELY


Når man bliver forkælet med en stor buket solsikker, som får hele stuen til at dufte af sommer! 


Når man modtager fine, fine øreringe – men ikke har huller i ørerne! Øhm den må vist lige på to-do listen, når baby er født ;-)

Når man ENDELIG får taget outfittet billeder igen. Jeg var vildt begejstret – Hr. Skov not so much, men hvis man bestikker ham med is eller andet sødt, så er han som regel lidt nemmere at overtale ;-) ha ha…

Når man har sin helt egen køkkenhave og skal bruge det, inden sæsonen er ovre. Så er denne nemme opskrift på nye kartofler altså guld værd og ikke mindst super nem at lave ;-)

Snacks på strandenturen. Efter jeg mere eller mindre fik hedeslag hjemme i det lille hjem, så fik jeg overtalt Hr. Skov til at tage med på stranden for et par timer. Jeg kan mærke at i takt med at temperaturen stiger og terminen nærmer sig, så bliver hedeturene værre og værre. Så det var super rart med et par timer ved vesterhavet med let brise!

Når man bliver ret overrasket over, hvor få steder der laver croissanter her i byen! Så er det med at hamstre, når man ENDELIG finder et sted! Og selvfølgelig skulle det være favoritten – pain au chocolat <3

Forleden fik jeg rykket kontor pladsen udenfor. Det var rart at kunne få arbejdet i et par timer i skyggen, og samtidig mærke den friske sommerluft – selvfølgelig kombineret med min yndlings iskaffe ;-) 

Perfekt sommermiddag og datenight <3


Den bedste udsigt <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: HEY BLUE DRESS