DET SKAL JEG LAVE I JULI

MIN SOMMERLÆSESTAK

Min sommerlæsestak, som skal underholde mig mange timer i løbet af min barsel. Eller i hvert fald indtil baby melder sin ankomst. Jeg ved jo ikke lige helt hvor meget tid jeg får, når jeg bliver mor. Men indtil da, vil jeg nyde det dejlige danske sommervejr og fordybe mig i denne læsestak.
Her er lidt af hvert. Lidt mode inspiration, romantik, noget nyt og (forhåbentlig) spændende og til livet som mor. Eller i hvert fald et hjælpe redskab dertil ;-)

Og jeg har altså gang i flere af dem på én gang. Det er sådan jeg godt kan lide at læse og specielt fordi jeg af og til, har så svært ved at vælge imellem det praktiske, det spændende og det romantiske! Oh jo der er gemt en lykkelig 90 årig dame indeni mig, der er elsker romantiske bøger ;-)

Min yndlingsforfatter må være Jojo Moyes, derfor har jeg også sneget 2 af hendes bøger ind i denne sommers læsestak. Jeg elsker hendes måde at skrive på og gør det hele let læseligt og dragende på samme tid. Udover hendes bøger her, så kan jeg også varmt anbefale jer at læse hendes Toner i Natten & Hende du forlod.  Sidstnævnte læste jeg på min ferie sidste sommer og slugte den råt indenfor 3 dage!

Da jeg i starten af graviditeten havde problemer med at sove, lå jeg hver nat og læste i en times tid, for at kunne falde i søvn igen. Da min daværende bog blev slidt op, købte Hr. Skov bogen Stadig mig et par dage før udgivelsen, så jeg havde en ny bog at læse i nattetimerne. Jeg knuselsker den og har nu kun små 50 sider tilbage, som jeg sparer på, for jeg vil helst ikke have at bogen skal slutte. Endnu.. :-)

Hvad læser I i ferien?

MIN SOMMERLÆSESTAK DENNE SOMMER:

How to be a Parisian af Anne Berest

Sommeren jeg mødte dig af Jojo Moyes

Transfervindue af Maria Gerhardt

40 uger efter af Cana Buttenschøn

Stadig mig af Jojo Moyes – læs evt. seriens nr. 1 Mig før dig og nr. 2 Efter dig..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I JULI