3 OPSKRIFTER PÅ ISKAFFE

VELKOMMEN TIL VERDEN LILLE DU

Kjole: HER//

Trommehvirvel…..

Lad mig præsentere vores lille cykelrytter <3

For præcis en uge siden blev vi forældre til verdens dejligste lille dreng. Mit hjerte bobler af kærlighed til dette lille væsen og jeg kan næsten ikke være i min krop af lykke. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor overvældende det er, endelig at blive mor og at han rent faktisk, er hos os nu. Jeg er virkelig taknemmelig og føler mig som verdens heldigste pige! <3

Vores lille cykelrytter blev som tidligere nævnt taget ved planlagt kejsersnit og ud kom denne lille lækkerhed på 2450 g og 48 cm. Vi kom hjem fra hospitalet i weekenden og lige nu nyder vi blot vores lille vidunder og vores nye lille familie. Jeg er vild med det og jeg prøver, at nyde hvert et øjeblik med både Hr. Skov og vores lille baby! Men jeg synes nu også, at jeg ville kigge ind til jer og fortælle jer den gode nyhed :-)

Der er planlagt lidt blogindlæg til det næste stykke tid her på bloggen, så kan jeg nyde den første tid med min nye familie :-) Dog skal I nok forvente lidt tid på besvarelse af kommentarer – jeg kan se at I allerede har været flittige ;-) Men jeg skal nok besvare dem løbende, når jeg får tid.

Jeg tænker at jeg lige vender tilbage med hele oplevelsen i form af en fødselsberetning, hvis det kunne have interesse? :-)

Men indtil nu, får I lige et billede af vores lille vidunder :-)

VELKOMMEN TIL VERDEN LILLE DU <3

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 OPSKRIFTER PÅ ISKAFFE