LIVET SOM MOR OG 1 MÅNED EFTER KEJSERSNITTET

JEG ER NÆRMEST BESAT AF…..

 

Okay, vi snupper lige et aldeles anderledes blogindlæg. Heldigvis er det mig der er bloggeren og derfor tillader det også, at jeg kan komme med sjove, (nogle gange skøre) anderledes og skæppe skønne ideer. Af og til tager jeg mig selv i, at bryde ud i råb af glæde over en ny idé, som jeg straks fortæller til Hr. Skov – for så derefter at droppe ideen igen et par dage efter. Stakkels mand – alt det sludder han nogle gange må lægge øre til ;-)
Men noget han bestemt har måtte lægge øre til på det seneste (okay det startede faktisk også før graviditeten) og måske endda det sidste års tid, er SUP. En besættelse jeg har haft siden jeg sidste år i august smuttede på en blogrejse til Hamburg og for første gang stiftede bekendtskab med en anden herre. Nemlig SUP -Stand Up Paddle board. Og selvom jeg var noget bange for, at falde i vandet, så var det altså en forelskelse ved første øjeblik.
Jeg paddlede mig selv rundt i de små søer i Hamburg og følte mig ærlig talt en anelse bange, men også super sej samtidig. Det var så vildt at prøve og jeg følte mig helt høj og på toppen over, at jeg kunne finde ud af det. Dog også en smule øm i armene og faktisk hele kroppen efterfølgende. Men sikke en fed sport og oplevelse!!

Jeg lovede mig selv, at når jeg kom hjem, så ville jeg forkæle mig selv med sådan et board – dog viste den danske sommer sit usande jeg og det blev til en del regnvejrsdage i august måned, at jeg måtte opgive “drømmen”. Jeg lovede derefter mig selv, at jeg ville kigge på et nyt board til næste sommer. Altså den her sommer. Sommeren hvor jeg istedet for brugte mine lommepenge på babyting og udstyr og ikke på det langt ventede og planlagte paddle board. Øhm.. Hovsa ;-) Så jeg lagde endnu engang min lille SUP drøm på hylden. Men… Det er bare som om, at jeg ikke kan få den drøm ud af mit hoved. Aldrig har jeg været så “besat” af en sportsgren og jeg kan mærke at jeg bliver bare mere og mere bekræftet i, at det er det rigtige for mig. Jeg tror desværre også at Hr. Skov er ved at blive træt af mine lange taler om, hvorfor jeg burde forkæle mig selv med sådan et board ;-) Hr. Skov prøver at være realistisk og fortæller mig, at det ikke bliver denne sommer, da jeg jo lige skal bruge de nogle uger på at hele mit kejsersnit og derfor ikke må dyrke sport de første 8 uger. Men alligevel…

Måske næste år?

Indtil da, sidder jeg og sukker over diverse boards på nettet. Og ulempen ved at trykke “Godkend cookies” på diverse sider, er at de højtelskede boards dukker op på samtlige sider ;-)

Har nogle af jer prøvet det? Og har nogle af jer, måske allerede anskaffet jer et board?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVET SOM MOR OG 1 MÅNED EFTER KEJSERSNITTET