VELKOMMEN TIL VERDEN LILLE DU

I AUGUST SKAL JEG…

Åh august – dig har jeg glædet mig til! Det har for mig længe betydet starten på noget nyt. Jeg vidste jo at jeg ville blive mor enten sidst i juli eller i starten af august og derved starte livet som en familie på tre. Han er her endelig, cykelrytteren, en ny måned er startet og vi er ovenpå de mange første dages omvæltninger og dér, hvor lige skal lære hinanden at kende. August måned bliver fantastisk – intet mindre <3

Derfor håber jeg også på, at august kan byde på nogle rare ting. Ikke noget vildt eller stort, men bare små ting, der forsøder vores tilværelse lidt.

  • nyde den første tid med vores lille cykelrytter – jeg kan stadigvæk ikke forstå at han er her!! <3
  • fejre 3 års dag med Hr. Skov – ja ja jeg er stadigvæk forelsket i min kæreste og elsker stadigvæk, at fejre vores traditioner såsom årsdage ;-) Dog lidt anderledes i år, da vi nu har en baby sammen.
  • Nyde at Hr. Skov holder barsel sammen med os lidt endnu. Det er seriøst skønt, at være 2 om vores lille baby og ikke mindst at have alverdens kvalitetstid sammen.
  • Gå vores første barnevognstur som familie. Jeg tænker at vi smutter ned i byen og spiser frokost eller tager på café og nyder min yndlings iskaffe <3 Det er trods alt cykelrytterens første  café tur – det er specielt ;-)
  • At nyde vores terrasse og sommersolen, når den lille sover til lur. Jeg tænker muligvis et lille glas vin til mig – den er længe ventet!
  • At slappe af og nyde nuét. Et meget vigtigt punkt for mig, da jeg vil nyde vores første tid med babyen, så kan sociale medier lige vente lidt! Og bare nyde de små øjeblikke – måske endda månedens vigtigste punkt!
  • Shoppe den her pæne kjole hjem – nu hvor jeg har tabt mig og min garderobe skriger på nyt tøj!!
  • Små planlægge barnedåb og vigtigst af alt – finde på et navn til vores lille cykelrytter ;-)
  • Få fremkaldt en hulens masse billeder af den første tid med baby. Det er bare mere specielt at få dem fremkaldt, end at billederne ligger på computeren eller på mobilen.
  • Og sidst, men ikke mindst, så skal jeg da også nyde de sidste (mange) sommer is her i august – før vi ved af det, så er sommeren jo ovre :-)

Hvad har I af planer for august måned? :-)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN TIL VERDEN LILLE DU