FØRSTE GANG I BYEN UDEN BABY

ALENE HJEMME MED BABY

Skjorte: HER// 

Vi har netop sagt farvel til Hr. Skov, som rejser til Barcelona i aften og skal tilbringe hele weekenden derovre. Altså er jeg alene hjemme med baby. Selvom jeg mere eller mindre er alene hjemme med baby hver dag, så er det alligevel anderledes at skulle være alene hjemme en HEL weekend!
Jeg er lidt spændt på, hvordan det bliver, nu hvor jeg er helt alene og ikke ligefrem bliver afløst om aftenen.
Jeg har været lidt ramt i denne uge, da jeg forleden dag blev syg. Og helt ærligt, ikke? Det er virkelig ikke rart at være syg, når man samtidig skal kunne passe sin baby. Heldigvis kom min søster forbi i et par timer, så jeg kunne få hvilet mig og være frisk til, at kunne passe cykelrytteren resten af dagen. Virkelig guld værd!!
Jeg har det meget bedre nu og kan mærke at min snue så småt er væk igen. Så nu burde jeg være klar til weekenden.

Heldigvis har jeg fået handlet ind og forberedt en masse herhjemme, så jeg faktisk ikke skal andet, end at bruge tid på at nusse og kysse på cykelrytteren. Og han er altså sjov ham cykelrytteren. Han er for alvor begyndt at smile og jeg fornemmer et lille grin indimellem. Det er nok noget af den vildeste bekræftelse at få som mor. Tænk, at jeg kan kommunikere med vores lille baby og velviden om at han har det godt og er tilpas! Det er vildt sjovt og jeg tager mig selv i at fælde en tårer indimellem, fordi det simpelthen er noget af det sødeste! Så selvom jeg godt ved, at det bliver nogle hårde dage at skulle være alene med ham 24 timer i døgnet, så glæder jeg mig nu også til at dele alt mit overskud sammen med ham <3

Må I få en dejlig weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØRSTE GANG I BYEN UDEN BABY