INTERIOR: CYKELRYTTERENS VÆRELSE

LOOK OF THE DAY: AUTUMN IS HERE

Skjorte: HER// Nederdel: HER//

Jeg er netop lige kommet hjem fra min mødregruppe. Jeg føler mig så heldig over at være endt i en mødregruppe, som bare lige passer ind i min smag og stil. Vi er alle temmelig afslappet omkring det, at være blevet mor og vi formår at hygge os i vores ugentlig møde. Faktisk er det gerne en dag, jeg ser frem til hver uge og det siger altså ikke så lidt ;-)

Nu har jeg lige puttet cykelrytteren til en eftermiddagslur og ser mit snit til at få forberedt lidt herhjemme og selvfølgelig til at skrive det her blogindlæg ;-) hehe..
Jeg har nemlig planer om at få bagt de her lækre boller og samtidig forberede det nemmeste knækbrød. Jeg elsker jo hjemmebag og nu når jeg alligevel går herhjemme på barsel, så ser jeg altså mit snit til at få bagt lidt. Specielt nu hvor efteråret virkelig har taget form, så er det altså lidt hyggeligere at stå i køkkenet ;-)

Nå, jeg ville jo egentlig blot vise jer mit seneste outfit og alligevel blev det til en snak om hjemmebag. Typisk mig ;-) haha..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR: CYKELRYTTERENS VÆRELSE